‘PSV gaat los op de transfermarkt’

Foto: ‘PSV gaat los op de transfermarkt’

PSV is momenteel druk bezig op de transfermarkt. Technisch manager John de Jong schaakt op meerdere borden, waarbij de beleidsbepaler vooral naar de Europese top kijkt. Hij heeft Manchester City en Paris Saint-Germain in het vizier.

De Telegraaf komt op maandagochtend met een update: “PSV hoopt op korte termijn groen licht te krijgen voor het huren van de toptalenten Xavi Simons (19) en Savinho (18). De Nederlandse creatieve middenvelder staat op het punt om zijn contract bij Paris Saint-Germain te verlengen, waarna hij verhuurd kan worden aan PSV om meer vlieguren te maken op het hoogste niveau. PSV heeft al enige tijd geleden contact gelegd met Simons over een overgang, bevestigen bronnen rond de speler. Door het vertrek van Mario Götze heeft PSV dringend behoefte aan een creatieve middenvelder.”

Savinho staat op zijn beurt al een tijdje op de Eindhovense radar: “De linksbenige rechtsbuiten wordt door Manchester City aangetrokken, maar zal komend seizoen nog niet voor de Engelse kampioen actief zijn. Waar aanvankelijk het Franse Troyes, onderdeel van de City Group, in beeld was als tijdelijke werkgever, daar heeft Savinho nadrukkelijk zijn voorkeur uitgesproken voor een tussenstap bij PSV.”

De Jong en Gnonto

De Eredivisie-topclub wil echter nóg meer: “Naast de twee jeugdige talenten heeft het aantrekken van een spits de hoogste prioriteit. Luuk de Jong blijft daarvoor de belangrijkste kandidaat, maar PSV is ook geïnteresseerd in de Italiaanse neo-international Wilfried Gnonto van FC Zürich, die ook in beeld is bij Feyenoord.

TIP: Verdien 3.25 keer je inleg als PSV de Eredivisie wint!

Vind jij dat PSV het goed doet?

  • Ik wel
  • Ik niet
436+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie