‘Groot Feyenoord-probleem voor Arne Slot’

Foto: ‘Groot Feyenoord-probleem voor Arne Slot’

Arne Slot is zondagavond beloond met de Rinus Michels Award, maar de Feyenoord-trainer zal komend seizoen opnieuw een grote prestatie neer moeten zetten. Daarbij dreigt slecht nieuws voor de tacticus van De Kuip.

Het Algemeen Dagblad schrijft zondagavond: “Ondertussen blijft trainer Arne Slot geduldig op meer kwaliteitsinjecties voor zijn selectie wachten. Danilo is er uiteraard. Net als Mats Wieffer natuurlijk. En als Feyenoord heel veel haast maakt met het afronden van zijn komst naar Rotterdam-Zuid, zou naast linksback Ian Maatsen (Chelsea) ook spits Wilfried Gnonto (FC Zürich) zijn gezicht nog kunnen laten zien op 1908 tijdens de eerste training van de selectie.”

Ondanks het Conference League-succes zijn de financiële middelen nog altijd beperkt. Zo wacht de clubleiding op de miljoenen voor Tyrell Malacia, die naar Olympique Lyon lijkt te vertrekken. “Maar spectaculair zullen de mogelijkheden van Feyenoord op de transfermarkt wederom niet worden. Dat gegeven zal trainer Arne Slot vast een beetje benauwen”, aldus het AD. Slot werd vorig seizoen nog alom geroemd, maar eindigde op serieuze afstand als derde en won geen prijs. Aanhaken bij Ajax en/of PSV blijft nog altijd het doel.

“Dat blijft toch vaak vooral hopen op een voetbalwonder. Er kan qua ambities in elk geval weer niet naar worden gehandeld op de transfermarkt”, aldus clubwatcher Mikos Gouka. “Om iedereen juichend en klappend op de banken van de Kuip te houden, zal minimaal hetzelfde spelniveau moeten worden behaald én de resultaten zullen moeten verbeteren. Dat moet Slot voor elkaar krijgen in de wetenschap dat hij veel minder geld kan uitgeven dan er binnen zal komen.”

TIP: Wedden op Feyenoord? Waag komend seizoen je gok via Circus!

Zorgwekkend?

  • Ja, vind ik wel
  • Nee, vind ik niet
466+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie