‘Premier League-transfer Ronaldo’

Foto: ‘Premier League-transfer Ronaldo’

Speelt Cristiano Ronaldo volgend seizoen nog voor Manchester United? Het lijkt momenteel een beetje fifty-fifty te zijn: de naam van de Portugese superster wordt in ieder geval behoorlijk vaan genoemd in de diverse transferbulletins.

Zo ook vandaag. Voetbal International schrijft immers: “Het aantal clubs dat in verband wordt gebracht met Cristiano Ronaldo blijft maar toenemen. Volgens The Athletic is de situatie van de aanvaller ter sprake gekomen in een gesprek tussen zaakwaarnemer Jorge Jesus en Todd Boehly, de nieuwe eigenaar van Chelsea. Eerder deze week meldde Sky Sports dat Ronaldo ‘gewoon’ wordt verwacht bij de start van het nieuwe seizoen van Manchester United.”

Onlangs werd CR7 al aan Bayern München gelinkt, maar technisch directeur Hasan Salihamidzic reageerde meteen: “Ronaldo is een topspeler met een uitstekende carrière. Het gerucht dat de ronde gaat, is een gerucht waarvan niets waar is.”

Ten Hag

Oefenmeester Erik ten Hag zei bij zijn aanstelling als United-coach: “Ik kijk ernaar uit om met Ronaldo te gaan werken. Hij is een gigant in wat hij heeft laten zien. En ik denk dat hij nog steeds heel ambitieus is. Natuurlijk wil ik hem er graag bij houden. Hij is heel belangrijk geweest voor United. Ook dit jaar weer overlegt hij geweldige statistieken. Ik heb nog geen spelers van United gesproken. Ik heb wel een paar appjes gehad waarin ze me vast welkom heetten.”

TIP: Verdien 14 keer je inleg als Ronaldo WK-topscorer wordt!

Gaat hij transfereren?

  • Dat denk ik wel
  • Dat denk ik niet
173+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie