Documentaire Paul Pogba helemaal kapotgemaakt

Foto: Documentaire Paul Pogba helemaal kapotgemaakt

The Pogmentary, de nieuwe documentaire over het leven van Paul Pogba die te vinden is op Amazon Prime Video, wordt totáál niet gepruimd. Op ratingwebsite IMDb scoort de ‘verheerlijking’ van de Fransman momenteel een 1,0…

Inmiddels hebben iets meer dan negenduizend (9200) gebruikers The Pogmentary een beoordeling gegeven. Van die beoordelaars koos meer dan 90 procent voor het cijfer 1. Voetbal International schrijft: “The Pogmentary is daarmee een van de slechtst beoordeelde titels ooit op IMDb. Vermoedelijk hebben vooral Manchester United-supporters het cijfer omlaag gedreven na het transfervrije vertrek van Pogba.”

De best beoordeelde review rept van ‘grootheidswaanzin’. De IMDb-gebruiker die verantwoordelijk is voor die recensie schrijft: “Het is minachtend voor alle voetballers die voor hem zijn gekomen. Het is minachtend voor alle mensen die hun hele leven van negen tot vijf werken voor een fractie van wat deze man in een week verdient. Vermijd deze documentaire, voed zijn opgeblazen ego niet.”

“Ze bluffen!”

Eerder kwam Pogba in opspraak door een fragment uit The Pogmentary. We zagen hem in Miami cruisen in een luxueuze Rolls-Royce, terwijl hij in gesprek was met zijn zaakwaarnemer Mino Raiola (dit jaar overleden, red.). United had hem net een aanbieding gedaan voor een nieuw contract à een salaris van 350.000 euro per week. “Ze bluffen”, aldus de voetballer. “Hoe kan je zeggen dat je een speler absoluut wil houden en hem niets aanbieden. Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt.”

De verwachting is dat Pogba nu voor Juventus gaat spelen, volgens ‘transfergoeroe’ Fabrizio Romano is die deal zelfs al beklonken.

TIP: Verdien 7 keer je inleg als Frankrijk het WK wint!

Terecht?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
105+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie