Geen feestelijk debuut Ten Hag: protesten fans verwacht

Foto: Geen feestelijk debuut Ten Hag: protesten fans verwacht

Erik ten Hag hoopt natuurlijk op een feestelijke eerste ontmoeting met de supporters, tijdens het vriendschappelijke duel op 31 juli met Rayo Vallecano. Dat lijkt er niet in te zitten voor de kersverse manager van Ajax, een groot gedeelte van de fans gebruikt de wedstrijd op Old Trafford voor nieuwe protesten.

Dat heeft verder niks met Ten Hag te maken. De United-fans willen de Glazer family uit Manchester hebben. De rijke Amerikaanse familie is sinds 2003 eigenaar van de Engelse topclub, die na het Sir Alex Ferguson-tijdperk bar weinig presteerde. Volgens het Manchester Evening News gebruikt de aanhang de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen voor nieuwe protesten. Aan het einde van afgelopen jaargang vonden die ook diverse keren plaats op en buiten Old Trafford.

Na het treffen met Rayo Vallecano zullen The Mancunians diverse oorden aandoen voor oefenduels. In Bangkok speelt men tegen Liverpool, terwijl in Australië ontmoetingen met Melbourne Victory, Crystal Palace en Aston Villa op het programma staan.

Transfermarkt

Ten Hag is momenteel vooral bezig met het neerzetten van een nieuwe selectie. Paul Pogba verlaat de club en in iedere linie wil de van Ajax overgekomen oefenmeester er versterkingen bij. Nederlandse spelers als Frenkie de Jong, Jurriën Timber en Matthijs de Ligt worden gelinkt aan een move naar Manchester. Ook Ajacied Antony zou hoog op het lijstje staan.

TIP: Opent United het PL-seizoen met een zege op Brentford? 2x je inleg terug! Pak daarnaast €250 bonus bij Circus!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Trekken de Glazers hier iets van aan?

  • Ja
  • Nee
203+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie