‘Vitesse zet vol in op komst Meulensteen’

Foto: ‘Vitesse zet vol in op komst Meulensteen’

Vitesse is de afgelopen dagen zeer actief op de transfermarkt en heeft de volgende versterking al op het oog. Volgens De Telegraaf is er een doorbraak in het verkoopproces van de club, waardoor technisch directeur Benjamin Schmedes nu kan doorpakken op de transfermarkt. RKC-verdediger Melle Meulensteen moet de volgende nieuweling worden die naar Arnhem komt.

De Telegraaf meldt dat Vitesse al in een vergevorderd stadium is met RKC over de komst van Meulensteen. Naar verluidt moeten de Arnhemmers een transfersom op tafel leggen van rond de één miljoen euro. Meulensteen maakte in 2018 transfervrij de overstap naar RKC, waar hij zich de afgelopen ontwikkelde tot een steunpilaar in de defensie van de Waalwijkers. Willem II waagde in de winterstop al een poging om de verdediger over te nemen, maar kreeg destijds nul op het rekest.

Versterking voor achterhoede

Vitesse lijkt nu echter wel beet te hebben, dat dringend op zoek is naar versterking voor de achterhoede. Centrumverdedigers Riechedley Bazoer, Danilho Doekhi en Jacob Rasmussen vertrokken allen deze zomer bij de Arnhemmers. Ook is Dominik Oroz nog een tijd lang afwezig in verband met zijn dienstplicht voor Oostenrijk. Tevens nam Vitesse ook afscheid van vleugelverdediger Eli Dasa. 

Vitesse lijkt nu echter door te kunnen pakken op de transfermarkt, want eerder deze week werd ook al Auxerre-verdediger Carlens Arcus vastgelegd en werden de contracten van Million Manhoef en Thomas Buitink verlengd. Met de komst van Meulensteen moet de volgende stap worden gezet in het op peil krijgen van de selectie.

TIP: Stunt Vitesse komend seizoen in de Eredivisie? Een landstitel levert maar liefst 70x je inzet op!

Is Meulensteen een aanwinst voor Vitesse?

  • Ja
  • Nee
68+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie