‘Van Bommel wil oude liefde pijnigen’

Foto: ‘Van Bommel wil oude liefde pijnigen’

Mark van Bommel moet met Royal Antwerp FC komend seizoen mee gaan doen om de Belgische landstitel, en dus gaat directeur Marc Overmars er alles aan doen om de selectie her en der te versterken. Van Bommel zou nu gevraagd hebben om de komst van Christopher Scott, zo weet de Bild.

En dat kan een hard gelach worden voor Bayern München, de oude liefde van Van Bommel, want zij zijn juist al een hele tijd bezig om Scott (20) langer vast te leggen. Omdat de aanvallende middenvelder desondanks nog altijd niet heeft bijgetekend, zou hij transfervrij naar Antwerp kunnen vertrekken.

‘Kroonjuweel’

Voetbal International schrijft dat het ‘een gevoelige tik’ voor Der Rekordmeister zou kunnen zijn. “Scott ruilde de jeugdopleiding van Bayer Leverkusen in januari 2020 in voor die van Bayern. Hij werd binnengehaald als versterking voor de Onder-19. In zijn debuutwedstrijd in september 2020 scoorde hij meteen driemaal tijdens een 0-8 zege op SSV Ulm. Scott werd al gauw overgeheveld naar de beloftenploeg van Bayern. Ook daar wist hij aan te haken. Met twee doelpunten en vijf assists in zeventien optredens maakte Scott indruk op Hansi Flick.”

Bild noemt Scott ‘een kroonjuweel uit de Bayern-jeugd’. Hij zou ook op de verlanglijstjes van Fortuna Düsseldorf, Eintracht Frankfurt en Celtic staan.

TIP: Acht keer je inleg als niet Bayern, maar Dortmund landskampioen wordt komend seizoen!

Zou hij een goede aanwinst zijn voor Antwerp?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
42+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie