‘Ajax moet vrezen voor vertrek Latijns-Amerikaans supertrio’

Foto: ‘Ajax moet vrezen voor vertrek Latijns-Amerikaans supertrio’

Ajax start vandaag onder Alfred Schreuder met de eerste officiële training van het nieuwe seizoen. De oefenmeester zag nog geen nieuwe spelers binnenkomen, maar zag al wel een aantal sterkhouders vertrekken. Daarnaast is de kans aanwezig dat nog een aantal steunpilaren van het afgelopen seizoen azen op een transfer.

Volgens het Algemeen Dagblad achten de Latijns-Amerikaanse spelers de tijd rijp voor een overstap en is het ook nog maar de vraag of Jurriën Timber behouden blijft voor de club. Schreuder liet woensdag bij zijn presentatie al weten te rekenen op het aanblijven van een aantal ‘sterspelers’. “Ik ben niet de enige die zo denkt. Ajax zal zelf ook niet alle spelers zomaar verkopen. Er zijn echt wel spelers in deze selectie die Ajax absoluut niet wil verkopen.”

Veel belangstelling

Het Latijns-Amerikaanse trio Antony, Lisandro Martínez en Edson Álvarez weet zich echter in de belangstelling van diverse Europese topclubs en het drietal zou azen op een transfer deze zomer. Zo jaagt Manchester United op de handtekening van Antony en probeert Arsenal Martínez in te lijven. De aanvaller en verdediger mogen echter alleen voor astronomische bedragen weg, omdat Ajax ze liever binnenboord wil houden. Een vertrek van Álvarez is voor de Amsterdammers geen probleem, die in de nadrukkelijke belangstelling staat van RB Leipzig en clubs uit de Premier League. 

TIP: Wint Ajax komend seizoen de Eredivisie? De odd is 1.65!

Moet Ajax het Latijns-Amerikaanse trio behouden?

  • Ja
  • Nee
947+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie