VI: Excelsior-smaakmaker op weg naar Feyenoord

Foto: VI: Excelsior-smaakmaker op weg naar Feyenoord

Feyenoord heeft zijn pijlen gericht op Mats Wieffer van Excelsior. Als het aan de stadion club ligt, maakt de 22-jarige middenvelder deze zomer de overstap van Kralingen naar Rotterdam-Zuid. Dat meldt Voetbal International woensdagavond.

Wieffer onderscheidde zich afgelopen seizoen bij Excelsior en had een groot aandeel in de promotie. De controleur tekende in 42 officiële duels voor vijf goals en negen assists. De nodige clubs hebben de Tukker op het verlanglijstje geplaatst.

Veel interesse

Zowel in het binnen- als buitenland staat Wieffer er goed op. Volgens VI is Feyenoord momenteel concreet. Onze landgenoot liet aan het eind van vorig seizoen nog weten open te staan voor een stap omhoog. Op Woudestein beschikt hij nog over een contract tot 2023. Excelsior zal hem deze zomer dus moeten verkopen, wil het nog een transfersom ontvangen. Twee jaar geleden namen de Kralingers Wieffer over van FC Twente, waar hij niet wist door te breken.

Clubwatcher Martijn Krabbendam meldt dat er mogelijk al snel een akkoord over Wieffer komt, die zich dan maandag al meteen al kan melden op de eerste training van Feyenoord. Na Danilo kan hij de tweede aanwinst van het nieuwe seizoen worden. Daarnaast staan er de nodige Feyenoorders in de belangstelling. De Rotterdamse clubleiding praat naar verluidt nog met Olympique Lyon over Tyrell Malacia. Ondanks dat de clubs elkaar naderen, is een akkoord nog niet aan de orde.

TIP: Een gokje wagen op Feyenoord-duels doe je bij Circus! Pak nu €250 welkomstbonus, klik hier!

Wieffer een versterking voor Feyenoord?

  • Ja, echt een goede voetballer
  • Dat denk ik niet
231+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie