Feyenoord gaat ver voor Til: ‘We zoeken het uit’

Foto: Feyenoord gaat ver voor Til: ‘We zoeken het uit’

Feyenoord is er alles aangelegen om Guus Til opnieuw zo snel mogelijk vast te leggen. Het besluit van de FIFA heeft er toe geleid dat de Rotterdammers direct actie hebben ondernomen om te onderzoeken of de komst van de middenvelder opnieuw mogelijk is. 

Volgens het Algemeen Dagblad had Feyenoord zich allang neergelegd bij een definitief vertrek van Til, maar het aanblijven van de middenvelder lijkt plotseling weer een stuk realistischer. Technisch directeur Frank Arnesen laat tegenover het Algemeen Dagblad weten er mee bezig te zijn. “We zijn het aan het uitzoeken.”

Meer salaris

De FIFA verlengde deze week de maatregel voor buitenlandse voetballers in de Russische en Oekraïense competitie om een transfervrije status te houden tot 2023. Feyenoord wil nu van die regel profiteren, maar zal wel in de buidel moeten tasten voor de komst van Til. Waar de middenvelder vorige keer onder gunstige omstandigheden worden gehuurd, daar de middenvelder nu veel meer salaris kan eisen. 

Een potentieel struikelblok voor de Rotterdammers, ook wetende dat er meer belangstelling is voor Til.  De aanvallende middenvelder zal moeten inleveren, maar weet ook dat hij in Rotterdam verzekerd is van een basisplaats onder trainer Arne Slot. Dat zou ook betekenen dat Til in beeld blijft bij Oranje, waar bondscoach Louis van Gaal eerder al riep dat het types als Til nodig heeft binnen een WK-selectie.  

TIP: Wint Feyenoord komend seizoen de Eredivisie? Pak 8x je inzet!

Moet Feyenoord ver gaan voor de komst van Til?

  • Ja
  • Nee
155+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie