Janssen looft Schreuder: ‘Mensenmens met oog voor detail’

Foto: Janssen looft Schreuder: ‘Mensenmens met oog voor detail’

Alfred Schreuder is woensdag officieel begonnen aan zijn periode als hoofdtrainer van Ajax. Oud-Ajacied Theo Janssen denkt dat de Amsterdammers een goede zet hebben gedaan met de komst van Schreuder. Janssen werkte onder Schreuder bij FC Twente en zegt nog altijd goede herinneringen te bewaren aan die tijd.

Op de clubwebsite van Ajax laat Janssen weten altijd een goede band te hebben gehad met Schreuder. “In die tijd sprak ik altijd voor de training bij een benzinepomp af met Peter Wisgerhof en Alfred. Dan dronken we een kopje koffie en bespraken we voetbalzaken, elke dag.” De oud-prof vindt dat Schreuder heel goed met mensen om kan gaan. “Hij is een mensenmens en kan heel goed omgaan met verschillende culturen. Het menselijk contact is echt heel sterk bij hem. Alfred maakte altijd een praatje en dan ging het ook over andere zaken dan voetbal.”

Oog voor detail

Janssen praatte met Schreuder veel over zijn positie op het middenveld en zag dat de oefenmeester altijd oog voor detail had. “Met beelden liet Alfred zien wat ik beter kon doen. Hij was heel erg bezig met details, om zo het geheel enkele procenten beter te maken. Alfred ging overal net iets dieper op in.” Janssen denkt dan ook dat Schreuder en Ajax een perfecte combinatie zijn. “Dat is simpel; hij wil voetballen met aanvallend en attractief spel. Het voetbal staat bij hem op één, net als bij Ajax.”

TIP: Wint Ajax ook komend seizoen de Eredivisie? De odd is 1.65!

Gaat Schreuder slagen bij Ajax?

  • Ja
  • Nee
81+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie