Aads wedtips: MLS, J-League én volgend seizoen!

Foto: Aads wedtips: MLS, J-League én volgend seizoen!

Dat we in een voetballoze periode zitten betekent zéér zeker niet dat we ook in een weddenschaploze periode zitten! ‘Voetballoos’ is natuurlijk ook relatief, want er wordt altijd wel ergens op de wereld gevoetbald. Aad de Mos werpt met ons een blik op de duels die er wél zijn én op volgend seizoen, waarna we de juiste odd erbij zoeken bij bookmaker bet365!

Te beginnen met een aantal wedstrijden die in het aankomende weekend gespeeld worden, twee in de Major League Soccer en eentje in de J-League. Daarna voorspelt De Mos de Eredivisie-kampioen van het seizoen 2022-2023 alvast en kiest hij de aankomende topscorer van de Premier League!

FC Cincinnati-Orlando City

Bij FC Cincinnati staat doelverdediger Eloy Room (ex-Vitesse) onder contract, maar hij krijgt de laatste tijd wel héél veel doelpunten tegen. Veertien (!) in de laatste vijf wedstrijden maar liefst. De Mos verwacht dan ook dat Orlando City (dat over onder anderen Alexandre Pato beschikt) er wel eentje in prikt in het TQL Stadium, wat correspondeert met een odd van 1.61.

FC Austin-FC Dallas

Van de ene Nederlandse keeper naar de andere, Maarten Paes, die met FC Dallas een derby speelt tegen FC Austin. Of het écht een verhitte partij wordt weten we niet, maar het is ‘maar’ drie uurtjes rijden van de ene stad in Texas naar de andere… En voor MLS-begrippen is dat héél weinig. De Mos heeft gezien dat beide teams relatief vaak scoren en dat klopt! Hij denkt dan ook dat er vaker dan 2,5 keer wordt gescoord in Austin à 1.66 keer je inleg.


Vissel Kobe-Urawa Red Diamonds

In 1999 stond De Mos nog voor de groep bij Urawa Red Diamonds en vorige week verdiende hij geld door in te zetten op zijn oude werkgever. Tegen het Vissel Kobe van Andrés Iniesta verwacht hij echter een (misschien ietwat verrassende) verliespartij. De odd die daarbij hoort is best aantrekkelijk: 2.75.

Eredivisie-kampioen 2022/2023

Vervolgens werpt De Mos een blik op het aankomende seizoen in de Eredivisie. Bij bet365 kun je de kampioen immers al voorspellen, waarbij Ajax natuurlijk favoriet is (1.66). Onze voetbalkenner stelt desondanks: “Ik ga voor PSV, dat een goede coach (Ruud van Nistelrooy, red.) aangesteld heeft, dat risico wil ik wel nemen.” Met ‘dat risico’ doelt hij op de hogere quotering die bij de Eindhovenaren hoort: 3.00. Heb jij zelf meer vertrouwen in Feyenoord? Dat mag natuurlijk en de quote is nóg hoger: 8.00.


Topscorer Premier League 2022/2023

Hier zou het pas echt lucratief kunnen worden, omdat het behoorlijk moeilijk is om een topscorer te voorspellen. De Mos weet het echter wel: hij verwacht ontzettend veel van Erling Haaland (“Hij is zó snel en kan ook zelf wat creëren”) bij Manchester City. Ook bij de bookmakers is de ex-Golden Boy favoriet, à 4.50 keer je inleg!

De in dit artikel weergegeven odds kunnen veranderen. Check de quoteringen alsjeblieft vóórdat je inzet, bij welke bookmaker dan ook.

Geniet jij van de ‘voetballoze’ zomer?

  • Ik wel
  • Ik niet
24+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie