TRANSFERUURTJE: Antony-deal lonkt, Feyenoord verrast

Foto: TRANSFERUURTJE: Antony-deal lonkt, Feyenoord verrast

De laatste transfergeruchten en -nieuwtjes lees je elke dag op SoccerNews.nl. In de rubriek ‘Transferuurtje’ verzamelt de redactie de meest interessante en bizarre transferberichten in een handig overzicht. 

Nederland:

Het zou zomaar kunnen dat Feyenoord deze zomer een relatief onbekend transferterrein gaat aanboren voor een versterking van de hoofdmacht. Volgens Voetbal International wordt er namelijk met nadrukkelijke aandacht gekeken naar de Japanse competitie. Het medium claimt te weten dat er de laatste tijd intensief gescout wordt door Feyenoord in Japan, waar de competitie momenteel in volle gang is.

PSV is gisteren officieel begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De Eindhovenaren werkten hun eerste training onder coach Ruud van Nistelrooy af. Ondertussen wordt er ook volop gewerkt aan transfers. Neco Williams zou in beeld zijn. Williams is een jonge rechtervleugelverdediger van Liverpool FC, waar hij de concurrentiestrijd met Trent Alexander-Arnold (niet geheel onlogisch) heeft verloren. Naast PSV zouden ook Southampton en promovendi Nottingham Forrest en Fulham FC interesse hebben in de international van Wales.

Jens Odgaard staat voor een terugkeer in de Eredivisie. Volgens AZFanpage hoopt AZ zich deze zomer te versterken met de voetballer van het Italiaanse Sassuolo. De supporterswebsite schrijft dat AZ-directeur Max Huiberts maandag op het vliegtuig is gestapt naar Italië. De Alkmaarders zouden Odgaard al langer in het vizier hebben, maar zouden nu ook daadwerkelijk willen doorpakken voor de 23-jarige Deen.

Manchester United wil werk maken van de komst van Antony. Volgens The Sun willen de Engelsen deze week spijkers met koppen slaan en de transfer van de Braziliaan afronden. De vleugelspeler moet de eerste grote aankoop worden van Erik ten Hag. De 22-jarige vleugelspeler was afgelopen seizoen één van de smaakmakers bij Ajax met twaalf doelpunten en tien assists achter zijn naam. Zijn goede prestaties hebben gezorgd voor de nodige interesse vanuit Europese topclubs, waartoe ook United en Tottenham Hotspur behoren. Volgens The Sun is een delegatie van United afgereisd naar Amsterdam om een transfer van Antony bespreekbaar te maken.


Buitenland:

Eran Zahavi heeft na een turbulente periode inmiddels de deur in Nederland achter zich dichtgetrokken; de Israëliër verliet, mede door privédrama, PSV en lijkt inmiddels een nieuwe werkgever te hebben gevonden. Volgens diverse Zuid-Amerikaanse media staat Zahavi namelijk op het punt om te tekenen bij Botafogo. Voor de Braziliaanse grootmacht moet de 35-jarige routinier de eerste spits gaan worden.

En tot slot: Georginio Wijnaldum kan een terugkeer naar Liverpool op zijn buik schrijven. Volgens transferexpert Fabrizio Romano zijn de berichten over een hereniging op Anfield onzin. Buitenlandse media maakten afgelopen weekend melding van interesse van Liverpool. The Reds zouden de middenvelder op huurbasis willen overnemen van Paris Saint-Germain. Manager Jürgen Klopp is nog altijd enthousiast over zijn kwaliteiten, maar volgens Romano zijn de berichten ‘fake’.

TIP: Wint Nederland van Senegal? De odd is 1.59!

Waar speelt Antony volgend seizoen, denk jij?

  • Nog bij Ajax
  • Bij Tottenham
  • Bij Man United
  • Ergens anders
128+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

14:04
10+
Schöne: “Als ik een glaasje wijn wilde, dan dronk ik dat”
13:49
49+
Mikautadze doet bizarre Ajax-onthulling
13:33
28+
‘VI-duo Hélène Hendriks en Noa Vahle maakt transfer’
13:18
79+
‘Feyenoord krijgt vraagprijs Spurs voor Bryan Gil te horen’
13:00
57+
Keert Clarence Seedorf terug als hoofdtrainer?
12:48
233+
‘Enorme dreun voor Feyenoord: sterkhouder mist finale’
12:31
300+
‘Tegenspreken Derksen kost Vandaag Inside-gast 50.000 euro’
12:17
148+
PSV dreigt uitblinker te verliezen: ‘Eredivisie speeltuin’
12:00
199+
Treuzelend Ajax wéér in de problemen
11:45
86+
Vertrekt Frenkie de Jong dan toch bij Barcelona?
11:29
26+
‘Davies moet nog een jaar wachten op toptransfer’
11:16
25+
Mario Gómez plaatst Neuer naast Messi
10:57
128+
Johan Derksen niet te spreken over NOS-verslaggever: “Hij vindt ook nog dat hij heel goed is”
10:37
195+
‘Nieuwe geïnteresseerde in Gravenberch’
10:20
30+
“De KNVB-beker is een soort antipool van de Super League geworden”
10:07
50+
Cillessen wil geschiedenis schrijven met NEC
10:00
53+
Legendes offeren zich op voor het goede doel: “3 dagen spierpijn”
09:44
172+
‘Opvolger Ten Hag staat klaar’
09:19
77+
‘Van Bommel op lijstje van Italiaanse topclub’
09:05
39+
AS Roma voelt zich benadeeld door Italiaanse bond
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie