‘Verrassende Feyenoord-transfer aanstaande’

Foto: ‘Verrassende Feyenoord-transfer aanstaande’

Het zou zomaar kunnen dat Feyenoord deze zomer een relatief onbekend transferterrein gaat aanboren voor een versterking van de hoofdmacht. Volgens Voetbal International wordt er namelijk met nadrukkelijke aandacht gekeken naar de Japanse competitie.

Het medium claimt te weten dat er de laatste tijd intensief gescout wordt door Feyenoord in Japan, waar de competitie momenteel in volle gang is. FR12 constateert: “De kans is dan ook groot dat er een Japanse speler naar De Kuip komt. Concrete namen worden er niet in verband gebracht met een overstap, maar het is bekend dat Feyenoord nog altijd goede contacten heeft met Urawa Red Diamonds.”

Bryan Linssen

Met laatstgenoemde werd immers onlangs nog een akkoord gesloten over een transfer van Bryan Linssen, voor iets meer dan een miljoen euro. Zodra de transfermarkt in Japan open gaat, op 15 juli, zal Urawa de komst van Linssen gaan bevestigen. “Dan kan Linssen ook officieel worden ingeschreven. Tot die tijd moet de 31-jarige spits individueel trainen en kan hij nog niet aansluiten bij de groep”, schrijft de genoemde fansite.

Mogelijk debuteert Linssen vervolgens op 23 juli in een oefenwedstrijd tegen het grote Paris Saint-Germain. En wie weet heeft Feyenoord dus voor die tijd al ‘de nieuwe Shinji Ono’ (foto) gevonden in Japan.

TIP: Wedden op voetbalduels? Waag je gok via Circus en pak de €250!

Is de Japanse markt een goede markt voor Feyenoord?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Ik heb zo mijn twijfels..
700+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie