‘Di María heeft laatste toptransfer beet’

Foto: ‘Di María heeft laatste toptransfer beet’

Veel jonge voetballers zullen jaloers zijn op de carrière van Ángel Di María. De Argentijn droeg het shirt van Benfica, Real Madrid, Manchester United en Paris Saint-Germain. Het contract van de balkunstenaar in Parijs loopt af en hij lijkt nu naar een laatste mooie bestemming te verhuizen: Juventus. 

Juve werd al lange tijd als favoriet beschouwd om de vleugelspeler te contracteren. Toch wordt De Oude Dame geconfronteerd met concurrentie van FC Barcelona. De Italiaanse grootmacht zou er echter in geslaagd zijn om de vleugelaanvaller te overtuigen om zich deze zomer naar Turijn te komen.

Het is een recept dat de clubleiding daar al een tijdje toepast. Speuren naar transfervrije topspelers en hen vervolgens een vet bedrag aan tekengeld aanbieden. Bij Di Maria lijkt het te werken en ook Paul Pogba zou op dezelfde wijze worden overtuigd. 

Jeugdliefde 

Volgens La Gazzetta dello Sport zou El Fideo maandag akkoord gaan met de Bianconeri. Het vernieuwde aanbod van de Italiaanse club, namelijk een eenjarig contract met een optioneel extra jaar. Di Maria eiste een contract van een jaar, om na het WK te kunnen aansluiten bij zijn jeugdliefde Rosario Central in Argentinië. Een te korte termijn voor Juventus. Met een optie op een tweede seizoen laten beide partijen de deur open voor een iets langer avontuur. Naar verluidt zou het nieuws midden deze bevestigd worden als de medische testen zijn afgerond.

TIP: 9x je inleg als Argentinië zich tot wereldkampioen kroont. Nu €250 bonus voor nieuwe spelers bij Circus!

Gaat hij schitteren bij Juve?

  • Absoluut!
  • Heb mijn twijfels..
67+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie