TRANSFERUURTJE: Interesse in Bijlow, topdrukte bij Ajax

Foto: TRANSFERUURTJE: Interesse in Bijlow, topdrukte bij Ajax

De laatste transfergeruchten en -nieuwtjes lees je elke dag op SoccerNews.nl. In de rubriek ‘Transferuurtje’ verzamelt de redactie de meest interessante en bizarre transferberichten in een handig overzicht. 

Nederland:

H2 (Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar) krijgt het bij Ajax drukker en drukker met transfers. Er zijn verschillende uitgaande deals op komst, maar daar moeten natuurlijk inkomende transfers tegenover staan. En misschien worden we wel verrast. Volgens het Catalaanse dagblad El Mundo Deportivo zijn de Amsterdammers namelijk daadwerkelijk bezig met Ilaix Moriba van RB Leipzig. Mogelijk stuurt Ajax een zware zak met geld naar Leipzig, want we weten dat de Amsterdammers óók concreet geïnteresseerd zijn in Brian Brobbey. Samen zouden zij bijna veertig miljoen euro (!) moeten gaan kosten.

Mario Götze staat op het punt om PSV te verruilen voor Eintracht Frankfurt. Een hard gelach voor Roger Schmidt, die zijn landgenoot maar wat graag mee had genomen naar SL Benfica. Maar mogelijk gaat Schmidt desondanks alsnog in Eindhoven shoppen deze zomer, want volgens de krant Record is het vizier nu vol gericht op Ibrahim Sangaré. De Ivoriaan wordt al langer gelinkt aan de roodhemden – alsook aan Chelsea, Manchester United en Newcastle United – maar nu Julian Weigl lijkt te gaan vertrekken bij Benfica, wil de club spoedig concretiseren.

Justin Bijlow heeft zich in de kijker gespeeld bij een aansprekende club. Volgens Rutger Vinke, beter bekend als Feyenoord Transfermarkt, is hij echter niet van plan om Feyenoord snel te verlaten. In Studio 1908 komt Vinke met een update over Bijlow. “Dortmund hengelt naar hem, maar dat speelt al een half jaar. Er is heel veel interesse voor hem, maar aan de andere kant: wat is interesse, als het nog niet concreet wordt? Bijlow gaat natuurlijk blijven, dat is het vooruitzicht. Hij wil zicht houden op het WK en zit prima bij Feyenoord.”


Buitenland:

Tottenham Hotspur wil Antony overnemen van Ajax. De Braziliaan staat ook in de nadrukkelijke belangstelling van Manchester United, maar de ploeg van Erik ten Hag lijkt nu concurrentie te krijgen vanuit Londense hoek. De Spurs zouden daarbij inzetten op een ruildeal met Steven Bergwijn. Volgens The Sun is Spurs-manager Antonio Conte gecharmeerd van de Braziliaanse vleugelspeler. De Londenaren denken een goede kans te maken op de komst van de vleugelspeler, gezien Ajax Bergwijn naar Amsterdam wil halen. De Spurs willen de komst van Antony eventueel deels bekostigen met het inzetten van Bergwijn als ruilmiddel.

FC Barcelona wil de komende weken zijn slag slaan op de transfermarkt. De Catalanen legden de transfervrije Andreas Christensen en Franck Kessié al vast, maar willen ook snel doorpakken met de transfers van Leeds United-aanvaller Raphinha en Sevilla-verdediger Jules Koundé. Barcelona heeft binnenkort weer geld beschikbaar om transfers te doen en wil het duo Raphinha en Koundé dan ook zo snel mogelijk binnenhalen. Barça gaat voor 30 juni tien procent van de tv-rechten van de hand doen, waardoor er budget vrij komt om transfers te doen. Sport weet dan ook te melden dat Barcelona deze week nog zaken wil doen met Leeds United over de komst van Raphinha.

TIP: Wordt Barcelona komend seizoen Spaans kampioen? De odd is 2.40!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Keept Bijlow volgend seizoen nog bij Feyenoord?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet..
365+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie