‘Ajax wil miljoenen Haller besteden aan komst supertrio’

Foto: ‘Ajax wil miljoenen Haller besteden aan komst supertrio’

Het lijk slechts een kwestie van tijd voordat Sébastien Haller Ajax gaat inruilen voor Borussia Dortmund. Volgens De Telegraaf is de spits persoonlijk al rond met de Duitse topclub over een contract voor vijf seizoenen. Slechts een akkoord tussen beide clubs ontbreekt nog, maar naar verwachting zullen beide clubs elkaar de komende dagen vinden in een bod van rond de 37 miljoen euro.

Met het geld van Haller plus de startpremie in de Champions League en de transferopbrengt van Ryan Gravenberch kunnen de Amsterdammers hun gewilde transfertargets gaan losweken bij de desbetreffende clubs. Trainer Alfred Schreuder ziet dan ook het liefste dat zijn selectie op 6 juli compleet is als ook de internationals weer aansluiten.

Spijkers met koppen slaan

Het technisch duo Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar moet de komende weken dan ook spijkers met koppen slaan. Volgens De Telegraaf wil Ajax het ‘supertrio’ Steven Bergwijn, Brian Brobbey en Owen Wijndal dan ook zo snel mogelijk naar Amsterdam proberen te halen. Ajax moet voor Bergwijn en Brobbey stevig in de buidel tasten en steggelt dan ook nog over de vraagprijs voor het tweetal. De transfersom voor Wijndal lijkt geen probleem te zijn, maar de verdediger vraagt een behoorlijk salaris. Met het aanstaande vertrek van Haller lijkt ook daar meer ruimte te gaan ontstaan, waardoor een transfer van de AZ-verdediger ook in een stroomversnelling kan komen. 

TIP: Wint Ajax komend seizoen de Eredivisie? De odd is 1.65!

Moet Ajax Haller wel verkopen?

  • Ja
  • Nee
1527+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie