‘Barcelona gebruikt Dest bij binnenlandse transfer’

Foto: ‘Barcelona gebruikt Dest bij binnenlandse transfer’

Sergiño Dest leek de grote transfergeruchtendans te ontspringen, maar dat is niet omdat FC Barcelona hem kosten wat het kost wil behouden. De Catalanen zoeken nog extra versterking voor de defensie en zijn in die zoektocht uitgekomen bij Jules Koundé van Sevilla. 

De fans van de Spaanse subtopper zien hun sterverdediger liever niet tekenen bij één van de topclubs in La Liga. Sevilla was al duidelijk tegen Barcelona: de Catalanen mogen de gesprekken met Koundé alleen openen op het moment dat ze 65 miljoen euro betalen voor de verdediger. 

Sergino Dest

Dat lijkt gezien de financiële situatie in het Camp Nou te veel van het goede. Joan Laporta en Xavi willen volgens Mundo Deportivo echter niet opgeven en kijken naar andere mogelijkheden om de Frans international naar Barcelona te halen.

Eén van die manieren is het inbrengen van Sergiño Dest als ruilmiddel. De Amerikaans international werd als eerste aankoop onder leiding van Ronald Koeman gehaald en heeft sterke fases gehad, maar écht overtuigen kon hij nog niet in de Spaanse top.

FC Barcelona 

Of Sevilla oren heeft naar een dergelijke deal, is nog maar de vraag. Koundé staat al lange tijd in de belangstelling van Chelsea. Door de sancties tegen Roman Abramovich is die interesse naar de achtergrond gedwongen, maar volgens Engelse en Spaanse media staat Koundé nog steeds hoog op de verlanglijst van de Londenaren. 

TIP: Wedden op La Liga-wedstrijden doe je natuurlijk bij Circus! 

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie