PSV heeft nieuwe eerste doelman bijna binnen

Foto: PSV heeft nieuwe eerste doelman bijna binnen

PSV heeft zijn beoogde nieuwe eerste keeper bijna binnen, melden Voetbal International, het Algemeen Dagblad én het Eindhovens Dagblad op zaterdagavond. Het betreft Walter Benítez, die onlangs uit zijn contract is gelopen bij het Franse OGC Nice.

Het AD meldt over de laatste stand van zaken: “PSV wil zich de komende dagen versterken met een eerste keeper die overkomt uit de Franse competitie. Het gaat om Walter Benítez, een gerenommeerde Argentijnse doelman die dit seizoen bij OGC Nice in het doel stond en momenteel transfervrij is. Hij is op hoofdlijnen mondeling akkoord met PSV en de komende dagen moet blijken of een transfer honderd procent rond kan komen.”

Benítez is in de afgelopen periode als haalbare optie op de radar van de Eindhovenaren gekomen, aldus het dagblad: “Hij is 29 jaar en heeft zes seizoenen in de Ligue 1 achter de rug en was in de Franse kustplaats dit seizoen de absolute nummer één, met 36 optredens in de Franse competitie. In het verleden was Benítez Argentijns jeugdinternational en via Quilmes AC wist hij de overstap naar Nice te realiseren.”

Cillessen, Van Crombrugge en Leno

Eerder gooide PSV een balletje op bij Hendrik Van Crombrugge (RSC Anderlecht), Jasper Cillessen (Valencia) en zelfs Bernd Leno (Arsenal). “Om uiteenlopende redenen zijn zij niet gehaald. Uiteindelijk is de keuze gevallen op Benítez, een Zuid-Amerikaan die een goede reputatie heeft opgebouwd.” 

TIP: Verdien 3 keer je inleg als PSV volgend seizoen kampioen wordt! En vergeet de dikke welkomstbonus bij Circus niet!

Goede zet?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
323+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie