TRANSFERUURTJE: Duidelijkheid Frenkie-toekomst, Timber neemt beslissing

Foto: TRANSFERUURTJE: Duidelijkheid Frenkie-toekomst, Timber neemt beslissing

De laatste transfergeruchten en -nieuwtjes lees je elke dag op SoccerNews.nl. In de rubriek ‘Transferuurtje’ verzamelt de redactie de meest interessante en bizarre transferberichten in een handig overzicht. 

Nederland 

In Engeland zijn ze er zeker van: Manchester United zal deze zomer geen bod gaan doen op Jurriën Timber. De verdediger van Ajax staat naar verluidt torenhoog op de verlanglijst van Erik ten Hag, maar van een zomerse overgang gaat het niet komen. Dat ligt echter niet aan de beleidsbepalers in Manchester: Timber wil Ajax in een WK-jaar niet verlaten. 

PSV wacht nog met de officiële bevestiging van de transfer van Bruma naar Fenerbahçe. Ondertussen is de clubleiding ook druk bezig om Maxi Romero elders onder te brengen. De Argentijnse aanvaller werd ooit voor tien miljoen euro aangetrokken, maar kwam door blessures niet aan overtuigen toe. Racing Club zou hem willen huren. 

Feyenoord kreeg transferadvies vanuit Twente. Volgens RIcky van Wolfswinkel kon teamgenoot Mees Hilgers makkelijk mee bij de Rotterdammers. Wat blijkt: Feyenoord volgt Hilgers al maanden en heeft zelfs al met hem gesproken over een overgang naar De Kuip. 

Buitenland 


Frenkie de Jong zijn toekomst is na de mega-deal van FC Barcelona weer een stuk onduidelijker geworden. Waar de middenvelder op weg leek naar Manchester United, heeft Barcelona geen absolute noodzaak om de middenvelder te verkopen. Daardoor moet United de hoofdprijs, naar verluidt honderd miljoen euro, op tafel leggen om De Jong los te weken en anders krijgt de middenvelder zijn zin (en blijft hij dus bij Barça). 

Gabriel Jesus weet na de komst van Erling Haaland (Borussia Dortmund) en Julian Alvarez (River Plate) dat zijn tijd bij Manchester City erop zit. Veel zorgen om speelminuten lijkt de Braziliaans international zich niet te hoeven maken. Volgens Engelse media hebben Tottenham Hotspur en Arsenal warme belangstelling voor de aanvaller van Manchester City. De twee clubs uit Noord-Londen, die op het veld heftige derby’s uitvechten, zullen nu ook head to head op de transfermarkt moeten gaan. Arsenal zou liefst 58 miljoen euro willen neertellen.

 

Kevin Strootman heeft nog één jaar van zijn contract bij Olympique Marseille te gaan. De middenvelder weet al dat hij niet bij de Franse subtopper actief zal zijn. Volgens L’Equipe heeft Marseille twee opties: Strootman een jaar verhuren of zijn contract verscheuren.

TIP: Laat internationale topclubs ook jouw winst bepalen bij Circus!

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

23:45
35+
Blijdschap over terugkeer Kroes: “Niemand groter dan club”
23:24
46+
PSV-uitblinker ‘beste speler van de Eredivisie’
22:58
20+
Manchester City neemt koppositie in Premier League weer over
22:51
37+
Feyenoord stelt kampioensfeestje PSV uit met zege
22:27
245+
‘Van Praag biedt Kroes excuses aan’
22:09
49+
De Jong zag zenuwen bij teamgenoten PSV
21:50
86+
Veerman geniet: ‘Laten zien dat we de beste ploeg van Nederland zijn’
21:46
206+
‘Slot maakt bizarre keuze bij Feyenoord’
21:26
76+
Bosz applaudisseerde in de rust: “Waanzinnig goed”
21:05
724+
Oorlog na Heerenveen-PSV: ‘puntenaftrek’
21:01
156+
Slot wil naar Liverpool: “Wordt komende dagen duidelijk”
20:50
43+
PSV door achtklapper tegen sc Heerenveen officieus landskampioen
20:36
337+
‘Pijnlijke Van Persie-actie na Heerenveen-PSV’
20:27
739+
‘Chivu keert na 21 jaar terug bij Ajax’
20:02
121+
Feyenoord én Go Ahead Eagles verrassen met opstelling
19:42
196+
‘PSV moet absolute klassespeler aantrekken’
19:24
47+
Bliksemstart PSV: 0-3 na een kwartier (!) spelen
19:11
320+
‘Bestuurlijke onrust Ajax nog niet teruggekeerd’
18:50
10+
Goed nieuws Tévez: uit ziekenhuis ontslagen, nu alweer op trainingsveld
18:30
332+
‘Feyenoord vindt Giménez-vervanger in Schotland’
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie