‘PSV zwaait volgende miljoenenmiskoop uit’

Foto: ‘PSV zwaait volgende miljoenenmiskoop uit’

PSV is de selectie aan het opruimen. De Eindhovenaren deden door de jaren heen een aantal ongelukkige aankopen. Onder Roger Schmidt kregen spelers zoals Erick Gutierrez en Olivier Boscagli een tweede voetballeven in het Philips Stadion. Voor anderen was het echter nog steeds hetzelfde verhaal. 

Onlangs nam PSV afscheid van Bruma. De recordaankoop van de Eindhovenaren, die voor twaalf miljoen euro werd overgenomen van RB Leipzig, wist nooit te overtuigen op de Eindhovense flanken. Na verschillende verhuurperiodes speelde Bruma onder Schmidt nog een rol van betekenis. Diens opvolger Ruud van Nistelrooy liet Bruma echter naar Fenerbahçe vertrekken, dat hem zal huren met een verplichte optie tot koop of definitief overneemt. 

Bruma is niet de enige miskoop van de Eindhovenaren die de club verlaat deze zomer. Maxi Romero werd voor tien miljoen euro overgenomen van Velez en stond te boek als een enorm talent. Wegens blessures kon de Argentijnse aanvaller zijn potentieel nooit waarmaken. De spits staat volgens het Eindhovens Dagblad dicht bij een overgang naar Racing Club uit zijn thuisland. De Argentijnse topclub wil Romero voor zijn laatste PSV-contractjaar huren. 

PSV wil nog niets bevestigen, ook omdat de medische checks nog voor beren op deze transferweg kunnen zorgen. Zoals bekend is Romero meer geblesseerd dan fit geweest de afgelopen jaren – ook op het moment dat hij op huurbasis terugkeerde bij Velez. De kans dat Romero van Van Nistelrooy een kans krijgt, lijkt klein. 

TIP: Bij Circus pak jij ook volgend seizoen winst bij drie punten voor PSV!

Goede zaak?

  • Ja
  • Nee
107+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie