‘Timber heeft nieuws voor Ajax en Ten Hag’

Foto: ‘Timber heeft nieuws voor Ajax en Ten Hag’

In Engeland zijn ze er zeker van: Manchester United zal deze zomer geen bod gaan doen op Jurriën Timber. De verdediger van Ajax staat naar verluidt torenhoog op de verlanglijst van Erik ten Hag, maar van een zomerse overgang gaat het niet komen. Dat ligt echter niet aan de beleidsbepalers in Manchester…

Volgens Daily Mail staan vrijwel alle signalen op groen bij Manchester United. Tijdens het afgelopen seizoen werd Timber al eens gevraagd naar een mogelijke overgang naar de Europese top. De verdediger gaf destijds aan dat hij zelf niet wist wat hij zou doen als een club als Manchester City ineens op de stoep zou staan. 

Jurriën Timber

United is nu dan wel van een andere statuur dan de landskampioen van Engeland, maar het blijft een enorme naam in het Europese voetbal. Bondscoach Louis van Gaal liet zich al kritisch uit over een mogelijke overgang. Timber lijkt de woorden van de bondscoach ten harte genomen te hebben. 

Daily Mail schrijft dat de verdediger het niet verstandig vindt om deze zomer een transfer te maken. De 20-jarige Timber wil graag mee naar het WK. De defensie van Oranje heeft met spelers als Virgil van Dijk, Stefan de Vrij en Matthijs de Ligt wereldtoppers in huis, waardoor speeltijd en vorm voor Timber erg belangrijk zijn aankomend halfjaar. 

Ajax

Volgens Engelse media kiest Timber daarom eieren voor zijn geld en blijft hij bij Ajax. De Amsterdammers staan met Alfred Schreuder voor een nieuwe start. Onder Ten Hag groeide Timber uit tot een vaste waarde en zeer belangrijke schakel in het team van Ten Hag. Dat het WK in januari, als de winterse transferperiode opent, afgelopen is, kan dan alsnog in het voordeel van de jonge Ajacied werken. 

TIP: Wint Nederland van Senegal? De odd is 1.59!

Goed besluit?

  • Ja
  • Nee
833+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie