‘Liverpool klaar voor nieuwe man van 100 miljoen’

Foto: ‘Liverpool klaar voor nieuwe man van 100 miljoen’

Liverpool tikte in totaal zo’n honderd miljoen euro neer om zich te verzekeren van de diensten van David Nuñez. De Uruguayaanse aanvaller komt over van SL Benfica en is volgens de Engelse media niet de laatste mega-aankoop van het team van Jürgen Klopp. 

Liverpool wil volgend seizoen weer serieus mee doen om de titel in de Engelse Premier Leauge. Als antwoord op de overgang van Erling Haaland naar Manchester City werd dus Nuñez vastgelegd door The Reds. De aanvaller, die met zijn doelpunt afgelopen seizoen Ajax uit de Champions League knikte, was lang niet de enige speler op de verlanglijst van Klopp. 

Er staat de fans van Liverpool mogelijk nóg meer vuurwerk te wachten. Na het mislopen van Ryan Gravenberch (Bayern München) ging de zoektocht naar een nieuwe middenvelder onverminderd verder. Daar is de club nu uitgekomen bij een andere oude bekende: Jude Bellingham van Borussia Dortmund. 

In de tijd dat Bellingham nog bij Birmingham City speelde, en als jonge tiener debuteerde in het eerste elftal, was Liverpool ook al geïnteresseerd. Destijds koos de inmiddels international van Engeland voor een overgang naar de Duitse Bundesliga. Dat heeft de middenvelder geen windeieren gelegd, maar een terugkeer naar de Premier League heeft volgens Engelse media altijd op zijn wensenlijstje gestaan. 

Volgens de Britse kranten is het echter niet de verwachting dat Bellingham op een snelle transfer kan hopen. Liverpool zal eerst met de bezem door de selectie moeten gaan om het nodige transfer- en loonbudget vrij te maken. Naast Bellingham staat de club eveneens op het punt om de transfers van Fulham-buitenspeler Fabio Warvalho en Aberdeen-talent Calvin Ramsey af te ronden.

TIP: Wedden op Premier Leauge-duels doe je bij Circus.nl! 

Bellingham naar Liverpool?

  • Goede transfer!
  • Denk het niet
  • Hij kan beter krijgen
82+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie