‘Bayern geeft Zirkzee-update, Ajax voorzichtig genoemd’

Foto: ‘Bayern geeft Zirkzee-update, Ajax voorzichtig genoemd’

Het is nog altijd ongewis waar Joshua Zirkzee komend seizoen voetbalt. Bij Bayern München geven ze echter een nieuwe update over de 21-jarige jeugdinternational.

Anderlecht huurde de Schiedammer afgelopen seizoen van Der Rekordmeister. De ploeg uit Brussel wil hem dolgraag behouden, maar dat lijkt niet heel realistisch. Een definitieve transfer is financieel niet haalbaar, want Bayern zou nog steeds tien miljoen euro willen voor de talentvolle Nederlander.

Als het al bereid zal zijn om mee te werken aan een transfer, tenminste. SPORT1 meldt immers dat technisch directeur Hasan Salihamidzic eerst Zirkzee in de voorbereiding aan het werk wil zien eer hij de knoop over zijn toekomst doorhakt. De spitspositie zal voor het eerst in jaren anders ingevuld worden in Beieren, door het naderde vertrek van topschutter Robert Lewandowski.

Ajax een optie?

Daarnaast wordt ook de concurrentie stilaan onhaalbaar voor Paars-Wit. De interesse van VfB Stuttgart was al genoegzaam bekend, maar hetzelfde medium stelt nu dat Zirkzee ook door Ajax gegeerd is. De Amsterdammers zouden in actie schieten als Sébastien Haller deze zomer een transfer zou maken. Het is nog maar de vraag hoe betrouwbaar die informatie is, aangezien Ajax al vol voor Brian Brobbey gaat.

TIP: Inzetten op wedstrijden van Ajax doe je bij Circus! Ontvang nu €250 welkomstbonus, klik hier!

Moet hij voor zijn kans gaan bij Bayern?

  • Ja, zeker als Lewandowski vertrekt
  • Nee, beter weg daar
186+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie