‘Janssen potentiële topspits die topscorer kan worden’

Foto: ‘Janssen potentiële topspits die topscorer kan worden’

Royal Antwerp FC staat op het punt om Vincent Janssen binnen te halen. En dat is een hele goede zaak voor de club van Marc Overmars en Mark van Bommel, zo vindt oud-ploeggenoot Stijn Wuytens.

Wuytens speelde met Janssen bij AZ toen hij Eredivisie-topscorer werd, met 27 goals. Hij beloonde zichzelf met een transfer naar Tottenham Hotspur en speelt tegenwoordig in Mexico bij Monterrey. “Als Antwerp Janssen in huis kan halen, heeft het er een potentiële topspits bij”, vertelt Wuytens, zelf actief bij Lommel SK, aan Het Laatste Nieuws.

“Bij AZ had Vincent een seizoen waarin alles lukte. Op een gegeven moment knalde hij elke bal binnen, echt absurd. Dat jaar werd Vincent ook topscorer in de Eredivisie. Met het niveau dat hij toen haalde, kan Vincent ook in België topschutter worden.”

Loftrompet

Wuytens noemt Janssen ‘een hardwerkende spits, die best snel is en erg goed kan afwerken’. “Trappen met links of rechts: dat maakt hem op zich weinig uit. Een pure kopper is Vincent niet, maar hij trekt zijn plan omdat hij zich slim positioneert bij luchtduels. Verder is Vincent iemand met een uitstekende mentaliteit, helemaal geen moeilijke jongen of zo. Wel is het zo dat hij graag vertrouwen voelt van de trainer. John van den Brom, onze coach bij AZ, gaf hem dat ook. Dat betaalde zichzelf terug.”

TIP: 1.38x je inleg als België het WK begint met een zege op Canada!

Janssen is een potentiele topscorer van de Belgische competitie

  • Eens
  • Oneens
51+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie