‘Superster zegt resoluut ‘nee’ tegen PSG-transfer’

Foto: ‘Superster zegt resoluut ‘nee’ tegen PSG-transfer’

Weinig spelers zeggen resoluut ‘nee’ tegen een toptransfer naar Paris Saint-Germain. Romelu Lukaku vormt echter een uitzondering: de Chelsea-spits wil per se naar Internazionale.

Lukaku keerde vorige zomer terug bij The Blues, maar kon zijn goede prestaties van bij Inter niet bevestigen. Bovendien zou zijn relatie met coach Thomas Tuchel verre van optimaal zijn. Dus wordt al een tijdje gespeculeerd over een mogelijk vertrek. Lukaku zelf lijkt zijn keuze te hebben gemaakt. Verschillende bronnen meldden inmiddels dat de aanvaller absoluut wil terugkeren naar Milaan. 

En die intenties worden nogmaals onderstreept door Corriere dello Sport. De Italiaanse sportkrant beweert namelijk dat de Belgen de kans werd aangeboden om bij PSG aan de slag te gaan. Omdat Mauro Icardi allicht vertrekt, kon men daar nog wel een spits gebruiken. Maar de Rode Duivel zou vriendelijk bedankt hebben voor de kans om met Lionel Messi, Kylian Mbappé en Neymar te gaan samenspelen. Hij zou enkel en alleen willen terugkeren naar de Nerazzuri.

Goede gesprekken

En het begint er steeds meer op te lijken dat de wens van Lukaku zal worden ingewilligd. Volgens onder meer Sky Italia en transferwatcher Fabrizio Romano vonden woensdag nieuwe gesprekken tussen Chelsea en Inter plaats, waarin de huurvergoeding en salarisvoorwaarden aan bod kwamen. Die gesprekken zouden verlopen zijn onder een constructieve sfeer. Een akkoord is er momenteel nog niet, maar daar zou snel verandering in kunnen komen.

TIP: 13x je geld als Lukaku met België wereldkampioen wordt. Pak nu €250 welkomstbonus bij Circus, klik hier!

Is het wel een goed idee om terug te keren bij Inter?

  • Zeker wel
  • Nee, wordt geen succes
95+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie