‘Enorme transferdreun Lang door Milan-deal’

Foto: ‘Enorme transferdreun Lang door Milan-deal’

Het bestuur van AC Milan werkt volop aan een succesvol team van volgend seizoen. De Italianen willen scherp voor de dag komen in de Champions League. Een nieuwe transferdeal is echter slecht nieuws voor Noa Lang. 

Zo maakt Gianluca Di Marzio melding van het bereiken van een akkoord tussen de managers van Milan en Crotone over Junior Messias. De Serie B-club zakt mogelijk naar de derde klasse en de Braziliaan toonde zich van hoge waarde voor de Milanezen. Door het verlengen van Messias zit de Rossoneri aardig dik in de flankspelers. De gehuurde Braziliaan blokkeert mogelijk de kansen van Lang. 

Messias heeft een opmerkelijk achtergrondverhaal. Drie jaar geleden speelde hij in de Italiaanse vierde klasse en emigreerde hij van Brazilië naar Italië om te werken als bezorger van koelkasten en huishoudapparaten terwijl hij op amateurniveau speelde. Zijn beslissende doelpunt tegen Atletico Madrid in november 2021 was zijn eerste in de Champions League bij zijn debuut in die competitie. 

Niet lang(er) nodig

Milaan blijft wel erg actief op de transfermarkt. Na de komst van Divock Origi te hebben afgesloten richten de Italianen zich volop nieuwe doelen ter versterking van het team. Ook rechtsback Alessandro Florenzi (ex-Roma en ex-PSG) zou heel concreet zijn. De verlenging van Messias voorziet Milan met Saelemaekers, Rafael Leao en Ante Rebic van aardig wat buskruit op de flank. Afwachten wordt wat de nieuwe eigenaren willen, maar een vijfde flankspeler is dus niet langer de topprioriteit. Slecht nieuws voor Lang die zo mogelijk een ideale bestemming in rook ziet opgaan. Voor de aanvaller van Club Brugge zou er ook behoorlijk wat interesse uit de Premier League zijn.

TIP: Noa Lang met Oranje wereldkampioen in Qatar? 13x je geld! Pak bij Circus nu €250 welkomstbonus!

Moet Lang wel die concurrentiestrijd aangaan?

  • Ja, die wint ie zeker
  • Nee, beter naar de Premier League
102+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie