‘Barça duwt gaspedaal in voor komst Lewandowski’

Foto: ‘Barça duwt gaspedaal in voor komst Lewandowski’

FC Barcelona wil deze zomer weer stevig uitpakken op de transfermarkt. Ondanks dat de club financieel aan handen en voeten gebonden blijft, heeft het zijn zinnen gezet op de komst van Robert Lewandowski. De Poolse doelpuntenmachine had de voorbije weken al meermaals aangegeven dat hij deze zomer tot elke prijs wil vertrekken bij Bayern München. 

Alleen wil de Duitse kampioen hem liefst van al aan boord houden en dus stellen ze hoge eisen. Barça zou al 32 miljoen euro plus vijf miljoen aan bonussen geboden hebben, maar dat veegde Bayern zonder pardon van tafel. De Catalanen duwen nu het gaspedaal in en volgens SPORT1 is er een nieuwe aanbieding op komst naar München. 

Daarmee zou Barça over de vraagprijs van veertig miljoen euro gaan en dus heeft voorzitter Joan Laporta er alle vertrouwen in dat het dossier de komende week in een stroomversnelling zal komen. Hij zou er ook van overtuigd zijn dat Bayern zich een pak inschikkelijker zal opstellen eens ze erin geslaagd zijn om Sadio Mané bij Liverpool weg te plukken. 

Persoonlijk akkoord

Lewandowski zelf hoeven ze in Barcelona al niet meer te overtuigen, want Spaanse media maakten al gewag van een persoonlijk akkoord tussen club en speler. Lewandowski zou in Camp Nou voor twee jaar kunnen tekenen, met optie op een derde jaar. Op zijn 33ste is dat nog een zeer mooie aanbieding voor de Pool, die op jaarbasis nog negen miljoen euro zou opstrijken.

TIP: Liefst 125x je inleg als Lewandowski Polen naar de WK-titel schiet! Bij Circus ontvangen nieuwe spelers nu €250 bonus!

Gaat deze transfer er nog van komen?

  • Zeker wel
  • Nee hoor
65+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie