‘Beckham wil PSV-ster naar Miami halen’

Foto: ‘Beckham wil PSV-ster naar Miami halen’

Er wacht een bijzonder drukke transferzomer voor PSV, nu meerdere spelers erg gewild zijn. Eén van die spelers is Mario Götze. Eventjes leek het in kannen en kruiken dat Götze met trainer Roger Schmidt mee zou vertrekken naar SL Benfica, maar de Portugezen willen nog niet voldoen aan de salariseisen.

De roodhemden zouden al afgezien hebben van een deal en de stekker uit de onderhandelingen hebben getrokken omdat zij de financiële eisen van Götze zelf te gortig vinden. De vastgestelde afkoopsom van vier miljoen euro is geen probleem, maar de loonwensen van de Duitser – die in Einhoven bijna drie miljoen euro per jaar casht – blijkbaar wél.

Inter Miami

Benfica zou nu al op andere kandidaten overgeschakeld zijn; met name Ricardo Horta (SC Braga) wordt genoemd. Voetbal International schrijft nu: “Ondertussen lijkt het erop dat Mario Götze zich maandag op De Herdgang zal melden voor de eerste training onder coach Ruud van Nistelrooij. Benfica heeft overigens stevige concurrentie van AC Milan en Inter Miami.” Laatstgenoemde is de club van eigenaar David Beckham; onder meer Gonzalo Higuaín en Nick Marsman staan er onder contract.

PSV hoopt Götze te behouden

Twee jaar geleden kon PSV Götze verrassend ophalen bij Borussia Dortmund, op voorspraak van Roger Schmidt. Mede door verschillende blessures kon de voormalig WK-winnaar niet alle wedstrijden spelen. Hij kwam tot 47 competitieduels, waarin hij negen treffers produceerde en tien beslissende passes gaf.

TIP: 6.15x je inleg als Inter Miami komend weekend wint van Atlanta United!

Zou jij Gotze een transfer naar Miami aanraden?

  • Ja, doen
  • Nee, niet doen..
325+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie