‘Feyenoord hengelt wéér naar een oud-Ajacied’

Foto: ‘Feyenoord hengelt wéér naar een oud-Ajacied’

Onlangs haalde Feyenoord al Danilo Pereira op bij Ajax, nu zou het de pijlen hebben gericht op voormalig Ajacied Jurgen Ekkelenkamp, tegenwoordig uitkomend voor Hertha BSC. Dat meldt Voetbal International vanochtend.

Ekkelenkamp zou op het lijstje staan voor de opvolging van Guus Til, die werd gehuurd van Spartak Moskou, maar niet langer te behouden is voor Feyenoord. “De middenvelder was vorig jaar al in beeld, maar verruilde Ajax toen voor Hertha BSC. Of een deal er nu wel in zit, is nog maar de vraag. Hertha lijkt niet happig zijn middenvelder zomaar te laten gaan, terwijl Ekkelenkamp in Berlijn meer verdient dan hij bij Feyenoord zal kunnen krijgen”, weet VI.

Ekkelenkamp begon goed in Berlijn en scoorde gelijk enkele goals, maar viel daarna ver terug. Zijn teller bleef stokken op 710 speelminuten in het afgelopen seizoen. In augustus 2021 betaalden de Duitsers nog zo’n drie miljoen euro aan Ajax voor de jeugdinternational van Oranje.

Spitspositie

Ondertussen blijft Feyenoord ook bezig met het invullen van de spitspositie. “Na het vertrek van Cyriel Dessers en Bryan Linssen (Urawa Red Diamonds) komt alleen de Braziliaan Danilo daarvoor in aanmerking. Róbert Bozenik keert terug van een huurperiode bij Fortuna Düsseldorf, maar voor hem is er belangstelling van Sparta Praag, zo verzekeren goed ingevoerde bronnen in Tsjechië”, aldus het genoemde medium tot slot.

TIP: Nederland wereldkampioen? Win dertien keer je inleg via bet365!

Zou hij een goede aanwinst zijn voor Feyenoord?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet..
141+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie