‘AZ onthult vraagprijs Wijndal’

Foto: ‘AZ onthult vraagprijs Wijndal’

Owen Wijndal staat komende zomer voor een toptransfer. De linksback staat in de nadrukkelijke belangstelling van de Italiaans topclub Juventus. Daarnaast staat Wijndal ook op het lijstje bij Ajax, maar de Alkmaarders lijken liever zaken te doen met Juventus.

Volgens Calciomercato staat de linkervleugelverdediger van AZ hoog op het verlanglijstje van De Oude Dame en geldt hij als eerste keus voor de positie van linksbackNaar verluidt zou het management van Wijndal al een jaar in contact staan met Juventus over een mogelijke transfer deze zomer. De Italianen zouden inclusief bonussen tien miljoen euro over hebben voor Wijndal.

Het is bekend dat Wijndal deze zomer graag de volgende stap wil maken. Ajax zou ook geïnteresseerd zijn in Wijndal, maar heeft voorlopig nog geen bod uitgebracht op de linksback. Wellicht dat de pogingen van Juventus de Amsterdammers aan het denken zet om toch snel met een bod te komen, zodat Wijndal niet naar Juventus vertrekt maar toch kiest voor een verblijf in Amsterdam.

UPDATE 14/6

In navolging van de geruchten over Juventus-interesse in Owen Wijndal, claimt CalcioMercato nu ook te weten hoeveel AZ voor de linksback eist. Het medium rept over een vraagprijs van vijftien miljoen euro; aardig wat meer dan de geboden tien miljoen van Juve. Het is ook nog maar zeer de vraag of Ajax zoveel geld over heeft voor de vleugelverdediger.

TIP: Scoort Blind tegen Wales? Pak 15x je inzet!

Ajax moet voldoen aan die vijftien miljoen

  • Ja, doen
  • Nee, niet doen
477+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie