Drama voor Ten Hag? “Geen topvoetballer wil naar United”

Foto: Drama voor Ten Hag? “Geen topvoetballer wil naar United”

Erik ten Hag begint deze zomer aan een loodzware opgave bij Manchester United. Volgens Süleyman Öztürk beloven de transferperikelen voor volgend seizoen weinig goeds op Old Trafford.

Öztürk schrijft namens Voetbal International: “Op het schoolplein of op straat is het samenstellen van teams heel simpel. Twee spelers mogen poten en de winnaar mag als eerste kiezen. Vaak worden de beste voetballers als eerste gekozen en blijft aan het einde iemand over die niemand wil hebben. Dat gevoel krijg ik de laatste weken bij de transferactiviteiten van Manchester United.”

De VI-journalist vervolgt: “De transferperiode is een mooie graadmeter voor topclubs. Pep Guardiola en Jürgen Klopp hebben op het schoolplein als eerste mogen poten. Zij kozen voor Erling Haaland en Darwin Núñez, twee spelers die Ten Hag ook graag aan zijn selectie had toegevoegd. Hij is, weet hij nu, coach van een club waar geen topvoetballer heen wil.”

“Als Ryan Gravenberch kan kiezen tussen Bayern München en Manchester United, dan kiest hij voor de Duitsers. Net als bijna alle andere topclubs heeft ook Manchester United zijn interesse kenbaar gemaakt in de ontevreden Robert Lewandowski. Dat is meer voor de vorm, want de beste spelers ter wereld hebben geen trek in de Europa League en de subtop. Die willen niet op twintig of dertig punten achterstand vierde, vijfde of zesde te worden”, aldus Öztürk.

TIP: Eindigt Nederland-Wales gelijk? Win 5,25 keer je inleg!

Heeft hij gelijk?

  • Ja
  • Nee
355+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie