‘Verrassende club mengt zich in transferstrijd van Noa Lang’

Foto: ‘Verrassende club mengt zich in transferstrijd van Noa Lang’

Noa Lang leek lange tijd op weg naar AC Milan, maar uitgerekend Club Brugge-ploeggenoot Charles De Ketelaere kan daar een stokje voor steken. De Italiaans kampioen is nog wel geïnteresseerd in onze landgenoot, al kan Lang mogelijk ook elders onderdak vinden. 

Lang zou aanvankelijk voor vijf seizoenen gaan tekenen in Milaan. Maar in Engeland brengen ze hem nu in verband met Aston Villa. David Webb, die voor verschillende Premier League-clubs heeft gewerkt in de rekrutering, zegt bij The Athletic dat Lang een goed transferdoelwit zou zijn voor de club uit Birmingham. Webb vergelijkt de Oranje-aanvaller met Emile Smith-Rowe van Arsenal. 

Webb omschrijft Lang ook als een speler die een impact zou kunnen hebben bij clubs als Aston Villa, Everton of Newcastle United. Vanuit Engeland was er tot nu toe interesse van Arsenal en Leeds United. Die twee clubs lijken de strijd echter opgegeven te hebben.

Gerrard

Het is maar zeer de vraag of Aston Villa nog tot actie zal overgaan. The Villans – met Steven Gerrard als coach – hebben voorin met Philippe Coutino, Emiliano Buendia en Leon Bailey al heel wat talent rondlopen. Bovendien lijkt Milan niet van plan om Lang nog door de vingers te laten glippen. Er volgt heel binnenkort mogelijk meer duidelijkheid.

TIP: 1.35x je geld als Nederland Wales verslaat. Nieuwe spelers pakken nu €250 bonus bij Circus!

Naar AC Milan of middenmoot Premier League?

  • Milan
  • Premier League
79+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie