Brunswijk over ‘Gijp’-uithaal: “I don’t give a shit”

Foto: Brunswijk over ‘Gijp’-uithaal: “I don’t give a shit”

Steven Brunswijk zat anderhalve maand geleden in de meest besproken uitzending van Vandaag Inside. Later haalde René van der Gijp hard uit naar de cabaretier, maar die ligt daar niet wakker van.

Brunswijk was tafelgast in de aflevering waarin Johan Derksen het veelbesproken kaarsverhaal uit de doeken deed. Net als Van der Gijp schoot hij in de lach, maar enkele avonden later distantieerde hij zich bij Op1. ‘Gijp’ liet onlangs weten: “Toen reed ik ’s avonds wel naar huis en dacht ik: dit nooit weer. Naast Stevens Brunswijk zitten. Dat vond ik wel een dieptepunt. Dat vond ik echt een dieptepunt. Ja, daar kwam niks uit. Daar kwam echt niks uit.”

De cabaretier ligt er naar eigen zeggen niet wakker van. Op het kanaal van RUMAG-presentator Farja Farvardin vertelt Brunswijk: “Ik heb niks met René, het is geen familie van me, het is geen oom of tante of broer of geen goede vriend. Het is niet mijn werkgever. Ik heb helemaal niets met die man, dus het boeit me ook niet wat hij zegt. Weet je, het is dat jij vraagt om een reactie en ik ben de moeilijkste niet, maar zo sta ik erin: positieve vibes.”

I don’t give a shit. Het boeit me niet zo. Als je hem spreekt, gun hem al het succes van mij en dat is echt niet sarcastisch bedoeld”, aldus Brunswijk. “Ik hoop dat hij daar lang kan zitten en hij er lekker van kan genieten. Wilfred en Johan ook. Ik hoop dat het programma lekker door kan gaan, want dat wil ik ook. Het is lekker, weet je. Soms zeggen ze dingen die onhandig zijn. Dat kan gebeuren, we maken allemaal fouten en van fouten moet je leren.”

TIP: Voorspel Nederland-Wales en pak de bonus van €250!

Heeft hij gelijk?

  • Ja
  • Nee
127+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie