‘Messi en Suárez in 2023 weer teamgenoten’

Foto: ‘Messi en Suárez in 2023 weer teamgenoten’

Er is een reële kans dat Luis Suárez en Lionel Messi in 2023 weer in één team spelen. David Beckham wil niets liever dan het duo herenigen bij Inter Miami, waar hij eigenaar van is.

Het is geen geheim dat Messi en Suárez overwegen om in de toekomst samen te gaan spelen in de Amerikaanse MLS. De Argentijnse aanvaller heeft dit in eerder stadium immers zelf toegegeven. Inter Miami lijkt het meest voor de hand te liggen, deels omdat Messi in die stad al een miljoenen heeft neergeteld voor een appartement.

Volgens Marca heeft Suárez al een officiële aanbieding van Inter Miami op zak nu zijn verbintenis bij Atlético Madrid afloopt. De Uruguayaan overweegt de optie, maar wil geen haast maken nu er ook andere aanbiedingen op tafel liggen. Zo wil Atalanta Bergamo hem graag inlijven. Vanwege het WK wil de oud-Ajacied ook niet overhaast handelen.

Beckham wacht ondertussen geduldig af. De Engelsman wil Suárez maar al te graag inlijven. Niet alleen ziet hij de aanvaller als een directe versterking voor zijn team, maar ook denkt hij dat Messi volgend jaar zomer makkelijker te overtuigen valt. In 2023 loopt diens contract bij Paris Saint-Germain af.

Messi en Suárez zouden een enorme boost betekenen voor de Amerikaanse MLS. Er lopen al verschillende grote namen rond in die competitie, maar het voormalig FC Barcelona-duo zou de aandacht enorm vergroten.

TIP: Haalt Uruguay de kwartfinale van het WK? Win 3,40 keer je inleg bij bet365!

Messi-Suárez bij Inter Miami?

  • Ja, dat gaat gebeuren
  • Nee, hooguit één van de twee doet het
352+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie