‘Ten Hag dreigt United-spelers buiten te gooien’

Foto: ‘Ten Hag dreigt United-spelers buiten te gooien’

In navolging van The Mirror bericht ook The Sun over de mail die Erik ten Hag naar de spelers van Manchester United heeft gestuurd. De nieuwe manager zou duidelijke taal hebben gecommuniceerd met zijn toekomstige selectie.

Via een bron wist The Sun beslag te leggen op de desbetreffende mail. “Er stond onder meer in dat voetbal een teamspel is en dat geen enkel individu belangrijker is dan het team. De nadruk ligt helemaal op het team, ondanks het feit dat United sterren van wereldklasse in de selectie heeft. Ten Hag wil dat de spelers met een hogere intensiteit trainen, zodat elke trainingssessie als een wedstrijd wordt”, zo vat het medium samen.

De tabloidkrant stelt dat Ten Hag meteen een waarschuwing heeft afgegeven. “De spelers is eveneens verteld dat hun conditie beter zal zijn dat het ooit is geweest en dat als ze Ten Hag blijven steunen, het goed komt. Maar als dat niet het geval is, dan vliegen ze er meteen uit. De spelers worden gedrild tot het goed gaat en wie niet mee wil, wordt vervangen door jonge talenten.”

Ten Hag moet het dolende Manchester United terug zien te loodsen naar de top. De oefenmeester moet daarbij onder meer de selectiesamenstelling veranderen. Er zijn al verschillende spelers vertrokken, maar aanwinsten zijn er nog niet begroet. Namen als Antony, Jurriën Timber (Ajax), Frenkie de Jong (FC Barcelona) en Pau Torres (Villarreal) circuleren).

TIP: Voorspel de Nations League en pak de bonus van 250 euro!

Gaat hij slagen bij Manchester United?

  • Ja
  • Nee
903+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie