‘PSV-bod van vijf miljoen euro’

Foto: ‘PSV-bod van vijf miljoen euro’

PSV verkent de mogelijkheden op de transfermarkt. De Eindhovenaren zijn volgens O Jogo bij Sporting Lissabon uitgekomen. De Eindhovenaren zijn één van de belangrijkste kandidaten om Joelson Fernandes over te nemen van de Portugese topclub. 

Joelson is een negentienjarige Portugese buitenspeler die dit jaar door Sporting verhuurd werd aan FC Basel. In de Zwitserse Super League kwam de jongeling in achttien wedstrijden tot twee assists. De speler van Sporting B maakte daarin wel genoeg indruk om PSV te verleiden tot een miljoenenbod. 

PSV

Volgens het Portugese medium hebben de Eindhovenaren een bod van vijf miljoen euro uitgebracht op de buitenspeler. De negentienjarige Portugees, die nog tot de zomer van 2023 vastligt bij Sporting, kan door een koopoptie in het huurcontract bij Basel ook in Zwitserland actief blijven – mits de clausule geactiveerd wordt. 

Joelson moet bij PSV de mogelijke leegloop op de vleugels van repliek voorzien. Cody Gakpo heeft op dit moment een contractvoorstel van de Eindhovenaren in overweging en de PSV-toekomst van Bruma is ook onzeker. Vooral wanneer PSV Gakpo voor tientallen miljoenen weet te verkopen, zullen de Eindhovenaren genoeg financiële armslag hebben om geslaagde onderhandelingen in Portugal te kunnen voeren. 

Of Sporting het openingsbod van vijf miljoen euro reden genoeg vindt om te onderhandelen over de overgang van Joelson, is niet bekend.  PSV zou dat bod, eventueel met opbrengsten uit de verkoop van spelers, altijd nog kunnen verhogen. 

Wedden op internationale wedstrijden doe je natuurlijk bij Circus! 


Goede aanwinst?

  • Denk het wel
  • Denk het niet
86+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie