De Ligt en Antony spreken over ‘toekomstige trainer’

Foto: De Ligt en Antony spreken over ‘toekomstige trainer’

Er worden dagelijks een karrevracht aan spelers in verband gebracht met het Manchester United van nieuwbakken trainer Erik ten Hag. De Nederlandse coach is al een aantal weken druk bezig om zijn selectie voor volgend seizoen vorm te geven. Antony (Ajax) en Matthijs de Ligt (Juventus) worden vaak genoemd. 

Manchester Evening News schrijft dat de twee ex-pupillen van Ten Hag positief terugkijken op de samenwerking met de trainer van Manchester United. Volgens het lokale dagblad nadert Manchester United een akkoord met Ajax over de transfer van Antony, die zich eerder lovend uitliet over Ten Hag. 

“Elke speler wordt onder zijn (Ten Hag, red.) begeleiding beter”, stelde de Braziliaanse aanvaller eerder in De Telegraaf. “De trainer geeft mij sinds mijn komst veel vertrouwen. Hij gelooft dat ik het verschil kan maken en hij vertrouwt op mijn kwaliteiten.”

Manchester United

Het is een publiek geheim dat Antony de samenwerking van vorig seizoen door wil zetten in Manchester. De Ajax-winger is niet de enige speler die met Ten Hag een oud-trainer kan treffen. Ook Matthijs de Ligt wordt nadrukkelijk in verband gebracht met Manchester United, dat wel concurrentie heeft van Chelsea inzake de Juventus-verdediger. 

Hoewel De Ligt niet direct toegaf een hereniging te zien zitten, was de verdediger tijdens het trainingskamp van Oranje vol lof over de Manchester-trainer. “Ten Hag is iemand die leeft voor het voetbal. Hij wil er alles aan doen om het team beter te maken.”

Daar heeft de Tukker ook een, inmiddels vrij bekende, werkwijze voor: “Ten Hag let veel op details. Dat maakt hem een trainer die de spelers ook echt beter maakt. Hij heeft alles in huis om te slagen, maar we moeten nog wel afwachten of dat ook gaat lukken.” 

Wie maakt de grootste kans op een United-transfer?

  • Matthijs de Ligt
  • Antony
229+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie