‘Antony genaaid door Ten Hag’

Foto: ‘Antony genaaid door Ten Hag’

Ajax lijkt aankomende zomer alles in werking te moeten stellen om Antony te behouden. De Braziliaanse vleugelaanvaller staat in de warme belangstelling van Manchester United, dat al in gesprek zou zijn met het entourage van de international. De Ajacied is echter niet de enige rechtsbuiten die op de verlanglijst van United staat. 

Er gaan aan wekenlang geruchten over de overgang van Antony naar Manchester United. Erik ten Hag zou bij zijn afscheid aan Antony hebben beloofd dat hij er alles aan gaat doen zodat de Braziliaans international volgend seizoen zijn wedstrijden op Old Trafford en in de rest van de Premier League speelt. 

Antony

Het is een publiek geheim dat Antony zelf ook een voorkeur heeft voor de Engelse koningsklasse. De onderhandelingen tussen United en Ajax lijken echter een groot struikelblok te vormen. Antony heeft nog een doorlopend contract, ligt goed in de markt en blonk dit seizoen zowel voor zijn club als zijn land uit. 

United is daarnaast niet de enige ploeg die de aanvaller op de korrel heeft. Afgelopen voetbaljaar sloot zo’n beetje de hele Europese top aan bij het lijstje geïnteresseerden, waar Bayern München en Manchester City in het verleden als voornaamste kandidaten werden genoemd. Met de goede relatie tussen Ten Hag en Antony in het achterhoofd, verschuift die favorietenrol nu naar United. 

Ajax

Door de sterke onderhandelingspositie van Ajax kijkt United volgens verschillende Engelse media al verder. Sterker nog: volgens Daily Mirror heeft de clubleiding van de Engelse grootmacht inmiddels al contact opgenomen met Real Madrid. Marco Asensio ligt nog tot de zomer van 2023 onder contract, is niet zeker van een basisplaats en zou eventueel mogen vertrekken bij de Madrilenen. 

Asensio draait niet alleen een aantal jaren langer mee aan de Europese top. De Spaans international zal ongetwijfeld (veel) goedkoper uitvallen dan een Antony-transfer deze zomer. Daardoor moet Ten Hag misschien terugkomen op zijn vermeende belofte, maar hoeft dat nog niet te betekenen dat Antonty volgend seizoen sowieso in de Johan Cruijff ArenA speelt. Er blijven immers genoeg andere clubs met interesse…

TIP: Wist je dat er gewoon Braziliaans voetbal is? Circus is daar natuurlijk bij!

Waar ligt de toekomst van Antony?

  • Bij Ajax
  • Bij Manchester United
  • Bij andere club
2196+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie