Danjuma zet deur naar Engeland open: “Daar is zeker unfinished business”

Foto: Danjuma zet deur naar Engeland open: “Daar is zeker unfinished business”

Arnaut Danjuma ziet een terugkeer naar Engeland op termijn wel zitten. De 25-jarige aanvaller verruilde in de vorige zomer Bournemouth voor Villarreal en groeide in Spanje uit tot een sensatie. De Oranje-international wordt nu gelinkt aan een move naar Liverpool.

Recent liet Danjuma in een interview met Rondo van Ziggo Sport nog weten op de hoogte te zijn gesteld van belangstelling uit Liverpool, maar bevestigde hij niet dat er daadwerkelijk interesse was. “Het is wel een grappig verhaal. We lezen allemaal wat er in de media staat, maar ik leer snel”, lacht Danjuma tegenover Sky Sports. “Ik zei in een interview in Nederland dat ik op de hoogte was van de interesse. Ik kreeg de vraag of ik ervan op de hoogte was, en dat was ik. Ik ben ervan op de hoogte. Jij ook, want het staat in de pers”, legde de Oranje-international uit.

“Maar daarna stond mijn telefoon roodgloeiend. Ik heb de interesse van Liverpool nooit bevestigd, want dat doet alleen mijn management. Ik heb niets gehoord van mijn management”, aldus onze landgenoot. “Ik ben gelukkig bij Villarreal en ik geniet hier van het voetbal. We hebben een prachtig seizoen achter de rug. Unai Emery en de spitsentrainer gaan heel prettig met mij om. Het is ongelooflijk hoe positief de club zich opstelt richting mij, daar zal ik nooit te lichtzinnig over doen.”

Schitteren in de Premier League heeft Danjuma echter nog niet uit zijn hoofd gezet. Hij kwam in het seizoen 2019/20 slechts tot veertien wedstrijden voor Bournemouth, dat vervolgens degradeerde. “Er is zeker unfinished business voor mij in Engeland. De reden waarom ik naar Bournmouth ging, was omdat ik Premier League-voetbal wilde spelen.”

TIP: De quotering voor winst Oranje tegen Polen staat op 1.42. Verdien nu €250 bonus bij Circus, klik hier!

Kan hij bij Liverpool een sensatie worden?

  • Zeker weten
  • Heb mijn twijfels..
28+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie