Ervaren rot tekent ondanks salarisvermindering bij op Anfield

Foto: Ervaren rot tekent ondanks salarisvermindering bij op Anfield

James Milner heeft zijn contract bij Liverpool met nog een seizoen verlengd. De ervaren middenvelder kon komende zomer transfervrij vertrekken bij The Reds, maar heeft besloten om toch te blijven bij de Premier Leagie-club. Ondanks een salarisvermindering en aanbiedingen van andere clubs zegt Milner op zijn plek te zijn bij Liverpool.

Op de clubwebsite van Liverpool zegt Milner dan ook erg blij te zijn met zijn contractverlenging. “Ik heb het spelen voor deze club nooit als vanzelfsprekend beschouwd en dat zal ik ook nooit doen. Vorig seizoen was buitengewoon, ook al had het niet het einde waarop we hoopten. Maar eerlijk gezegd denk ik dat we daardoor alleen nog maar hongeriger zijn op weg naar meer succes.”

Bijdrage leveren aan het team

Een voorwaarde voor de 36-jarige middenvelder was het gevoel dat hij nog een bijdrage kon leveren aan zijn team. “De trainer heeft duidelijk gemaakt hoe hij over me denkt en dat was belangrijk voor me. Uiteindelijk heb ik de beslissing samen met mijn familie genomen.” Daarnaast liet Milner weten dat de randvoorwaarden bij Liverpool ook geweldig zijn. “Ook de kwaliteit van de mensen die hier werken gaf de doorslag. Of het nu gaat om de spelers, de trainers, de mensen die op het trainingscomplex werken, de medische staf, de materiaalmannen, de mensen in de keuken of het kantoorpersoneel: ze maken Liverpool allemaal tot wat het is.”

TIP: Wint Engeland van Duitsland? De odd is 3.30!


Is Milner een meerwaarde voor Liverpool?

  • Ja
  • Nee
40+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie