‘Derde Europese topclub meldt zich voor Lukaku’

Foto: ‘Derde Europese topclub meldt zich voor Lukaku’

Romelu Lukaku lijkt komende zomer Chelsea alweer te gaan verlaten. De Belgisch International werd in de afgelopen zomer voor ruim honderd miljoen euro overgenomen van Internazionale, maar kon in het afgelopen seizoen nauwelijks potten breken bij The Blues. Meerdere topclubs zouden interesse hebben in Lukaku, die mogelijk staat voor een overstap naar Real Madrid. 

De Belgische topschutter aller tijden zou volgens de Spaanse krant Marca zijn aangeboden bij De Koninklijke. De aanvaller zou echter niet de enige optie zijn die is aangeboden bij Real. Ook Gabriel Jesus en Raheem Sterling van Manchester City worden genoemd als mogelijke nieuwe aanwinsten. Daarnaast zou ook AC Milan-spits Rafael Leao op het lijstje staan.

Real zoekt aanvallende versterking

Kylian Mbappé was lange tijd de gedoodverfde favoriet om komend seizoen de nieuwe spits van Real te worden, maar de Franse steraanvaller koos verrassend genoeg voor een langer verblijf bij Paris Saint-Germain. Daardoor moest Real doorschakelen, dat in ieder geval op zoek is naar aanvallende versterking. Aanvallers Luka Jovic en Mariano Diaz mogen vertrekken bij De Koninlijke en ook Karim Benzema begint op leeftijd te raken. Daardoor is ook de naam van Lukaku in beeld genomen, al lijkt de Belgische spits een voorkeur te hebben voor een terugkeer naar Inter. Maar gezien de enorme salarispost van Lukaku is het nog maar de vraag of Inter de Chelsea-spits daadwerkelijk kan halen. Ook Barcelona zou interesse hebben in de aanvaller mocht de komst van Robert Lewandowski niet haalbaar zijn.

TIP: Spelen België en Polen gelijk? Verviervoudig hier je inzet!

Is Lukaku een aanwinst voor Real Madrid

  • Ja
  • Nee
92+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie