Wales-Oranje en andere interlands bij Circus!

Foto: Wales-Oranje en andere interlands bij Circus!

Het Nederlands elftal won afgelopen vrijdag met klinkende cijfers van België in het Koning Boudewijnstadion, maar Oranje heeft nog drie (!) Nations League-duels te gaan. Te beginnen tegen Wales, op woensdagavond om 20.45 uur. Er zijn natuurlijk véél meer interlands en SoccerNews.nl doet weer een aantal voorspellingen in samenwerking met bookmaker Circus!

Van Dijk ligt op het strand

Aanvoerder Virgil van Dijk was erbij in Brussel, maar geniet inmiddels van een welverdiende vakantie. Bondscoach Louis van Gaal zei eerder: “Van Dijk heeft een heel zware blessure gehad. Hij heeft nu zestig wedstrijden gespeeld in een seizoen. Hij heeft van alle spelers in de Premier League de meeste wedstrijden gespeeld. Dan is het toch logisch dat hij aan het einde van zijn latijn is? Als je Virgil kent, die wil alles spelen.”


Het is überhaupt de verwachting dat de oefenmeester gaat rouleren, met het oog op het zware programma. Wat dat betreft is het fijn dat de wisselspelers scherp zijn: in de aanloop naar België uit werd Van Gaal verrast, op de training wonnen de wissels (met de zwarte hesjes) van het beoogde basisteam: “Wij hebben getraind en voor het eerst won het zwarte team. Het is onder mij zelden of nooit gebeurd dat het zwarte team wint van Oranje. Maar die zaten er meer op.” Volgens de bondscoach betekent dat overigens niet dat het ‘alleen maar beter kan worden’: “Nee, dat is onzin natuurlijk. Op het moment dat je het zegt, weet je dat het onzin is.”

Wales naar het WK

Bij Wales zit men op een roze wolk na het bereiken van het WK (1-0 in de finale van de play-offs tegen Oekraïne), maar Oranje is en blijft favoriet (1.64). De odds voor een gelijkspel dan wel een thuiszege zijn respectievelijk 4.00 en 5.60! Verwacht jij een nieuwe eclatante zege van het Nederlands elftal? Een overwinning met meer dan twee goals verschil? De quotering daarvoor is 5.65.

Tegen de Rode Duivels maakte Memphis Depay er twee en hij moet er nog tien scoren om topscorer aller tijden te worden: “De laatste paar jaren ben ik gewoon heel erg doeltreffend, dat wil ik vasthouden. Ik ben trots op waar ik nu sta. Daar moet iedereen aan gaan wennen, dat ik mezelf hopelijk ooit tot topscorer aller tijden van Oranje mag kronen.” Je krijgt 2.33 keer je inleg voor een goaltje van de FC Barcelona-spits tegen Wales. Ook Steven Bergwijn (die dartelde tegen België) zou het natuurlijk kunnen doen. Een treffer van het Ajax-doelwit is 3.15 keer je inzet waard!

Andere interlands

Andere interessante interlands die deze week gespeeld worden zijn bijvoorbeeld: Kroatië-Frankrijk (3.55 voor de Kroaten, 3.40 voor een remise en 2.15 voor de Fransen) en Duitsland-Engeland (2.30 voor de Duitsers, 3.40 voor een gelijkspel en 3.25 voor de Engelsen). Ook België-Polen mag niet ontbreken. De Rode Duivels zakten immers wel héél erg door de mand tegen Oranje… Verliezen ze voor eigen publiek ook van Robert Lewandowski en co? De odd is liefst 5.05! En de quotering voor een gelijkspel (3.95) mag er ook wezen… De nummer twee van de FIFA-wereldranglijst blijft echter favoriet (1.70).


Circus 

Circus is in het Nederlandse wedlandschap een new kid on the block. Maar vergis je niet: achter de schermen beschikt men bij deze bookmaker over een schat aan ervaring! Inmiddels heeft Circus zich vergewist van een goklicentie en dat betekent dat we het platform aan dit wedkantoor aan de tand mogen voelen. Dat hoef je SoccerNews.nl geen twee keer te zeggen, natuurlijk: je kunt onze review hier lezen! Circus heeft ook een mooie welkomstbonus voor je in de aanbieding, van maximaal €250. Grijp je kans hier! 

De in dit artikel weergegeven odds kunnen veranderen. Check de quoteringen alsjeblieft vóórdat je inzet, bij welke bookmaker dan ook.

Gaat Oranje van Wales winnen?

  • Ja!
  • Ik weet het niet…
99+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

23:41
10+
Fans reageren op PSV-drama: ‘Gun je niemand’
23:17
15+
‘Vitesse benadert clublegende voor trainerspositie’
22:54
6+
IJzersterk Arsenal pakt koppositie na klinkende zege op Chelsea
22:30
62+
Slot naar Liverpool? ‘Dat zou fantastisch zijn’
22:15
47+
ED bevestigt: ‘Einde seizoen voor PSV-sterkhouder’
21:50
113+
De Telegraaf heeft EK-boodschap voor Noa Lang
21:30
205+
Ajax-flop vertrekt voor miljoenen naar oude club
21:15
695+
‘Dit bedrag vraagt Feyenoord voor Arne Slot’
20:50
239+
‘Premier League-trainer grootste kandidaat bij terugkeer Alex Kroes’
20:35
50+
‘Thiago Silva verlaat Chelsea voor nieuwe club’
20:20
92+
Gemengde reacties vanuit Engeland op Slot-geruchten: ‘In Arne we trust’
19:50
113+
Feyenoord: ‘Nog niks van Liverpool gehoord over Slot’
19:35
227+
Van der Vaart blikt terug op zijn ‘slechtste beslissing ooit’
19:20
205+
Van ‘t Schip komt met veelbelovende Henderson-update
18:50
135+
Antony reageert op veelbesproken moment na bekerontsnapping
18:29
211+
‘Nog veel meer Europese topclubs zitten achter Slot aan’
18:10
238+
“Driessen oppert komst van Ajax-man”
18:00
456+
Vertrokken Ajax-spelers: zo presteren ze bij hun nieuwe club
17:48
29+
Aston Villa verlengt met ‘nieuwe Ferguson’
17:39
24+
Miedema pakt weer minuten na tegenslag
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie