‘Pogba weet waar hij komend seizoen speelt’

Foto: ‘Pogba weet waar hij komend seizoen speelt’

Paul Pogba is einde contract bij Manchester United en kan dus nieuwe oorden opzoeken. Waar de toekomst ligt van de Fransman, is nog niet duidelijk. Verschillende Europese topclubs werden al aan hem gelinkt, maar één grootmacht lijkt nu toch af te haken. 

Real Madrid was één van de clubs die vaak in één adem genoemd werd met Pogba. De Koninklijke zou de middenvelder graag binnengehaald hebben. Dat lijkt nu verleden tijd te zijn volgens transfergoeroe Fabrizio Romano. De winnaar van de Champions League zou zich immers focussen op een overgang van Aurélien Tchouaméni (AS Monaco). Die ligt nog tot midden 2024 vast in het prinsdom en moet volgens Transfermarkt zestig miljoen euro kosten. 

Juventus zou dan weer wel dicht bij de handtekening van Pogba zijn. De Oude Dame zou volgens dezelfde bron nieuwe gesprekken gepland hebben met Pogba en zijn entourage. Er zouden momenteel onderhandelingen lopen over de details van het contract. Juve deed Pogba al een langetermijnvoorstel van acht miljoen euro per jaar, plus bonussen. Afwachten of de speler toehapt. 

Tweede periode

Voor Pogba zou het zijn tweede passage zijn in Turijn. Hij speelde al eerder van 2012 tot 2016 voor de Italiaanse topclub. Hij klokte toen af op 178 duels (34 goals, veertig assists). Daarna keerde hij terug naar Manchester United. Met die transfer was toen 105 miljoen euro gemoeid. Juve doet nu dus een koopje door Pogba gratis binnen te halen, al zullen de looneisen van de speler niet min zijn. Paris Saint-Germain werd ook nog genoemd, maar een terugkeer naar eigen land lijkt het dus niet te worden voor de controleur.

TIP: Een quotering van liefst 8.60 voor een 0-2 zege van Frankrijk bij Kroatië. Claim nu €250 bonus bij Circus!

Gaat Pogba weer eens echt schitteren bij Juve?

  • Ja, hij bloeit helemaal op
  • Heb weinig verwachtingen..
31+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie