Van ‘t Schipt fileert Lang: ‘Dit is echt heel triest’

Foto: Van ‘t Schipt fileert Lang: ‘Dit is echt heel triest’

De uitspraken van Noa Lang, die de aanvaller onlangs deed in een uitgebreid interview in Het Laatste Nieuws, zijn Lang op flinke kritiek komen te staan. Oud-international John van ‘t Schip vindt dat Lang last heeft van hoogmoedswaanzin en noemt zijn uitspraken zeer triest.

Van ‘t Schip laat aan tafel bij Ziggo Sport weten de uitspraken van Lang wel erg triest te vinden. “Als Zlatan Ibrahimović zoiets zou zeggen, dan kun je er nog om lachen. Maar dit is wel een beetje triest als je zo gaat beginnen en daar moet je ook mee oppassen. Hij staat aan het begin van zijn carrière en je kunt best wel een uitgesproken mening hebben, maar hij heeft één seizoen goed gespeeld.”

Clubs gaan nadenken

De oud-trainer van onder meer PEC Zwolle en FC Twente denkt dat Lang zichzelf geen dienst bewijst met zijn uitspraken. “Het is inderdaad een speler waar je graag naar kijkt, maar dit soort dingen gaan hem denk ik niet helpen. Hier gaan mensen ook weer op terugvallen. Clubs die belangstelling hebben gaan ook denken: wat halen we in huis? Je kunt wel uitgesproken zijn, maar niet op deze wijze.” Van ‘t Schip denkt dat clubs dan ook niet zomaar in de rij zullen staan voor Lang. “Je moet wel stevig in je schoenen staan om dat soort uitspraken te doen en er ook in het vervolg mee om te gaan. Als er belangstelling is, zullen clubs wel twee keer gaan nadenken als ze dit lezen.”

TIP: Scoort Lang tegen België? De odd is 4.85!

Moet Lang terugkomen op zijn uitspraken?

  • Ja
  • Nee
203+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie