‘Barcelona identificeert Lewandowski-alternatief’

Foto: ‘Barcelona identificeert Lewandowski-alternatief’

Robert Lewandowski wil graag vertrekken bij Bayern München. FC Barcelona lijkt de grootste kanshebber op de handtekening van de Poolse superspits. Helemaal zeker zijn de Catalanen nog niet van de komst. Daarom heeft Joan Laporta een alternatief op de transferlijst van Barcelona gezet. 

Lewandowski heeft nog een doorlopend contract bij Bayern München. De Duitse grootmacht ziet zijn superspits het liefste niet vertrekken, maar zou rond de veertig miljoen euro wel zaken willen doen. De spits wees onlangs een aanbieding om zijn tot 2023 lopende contract te verlengen af, maar Bayern weigert de handdoek in de ring te gooien. 

Robert Lewandowski 

Bayern lijkt in Sadio Mané (Liverpool) de opvolger te zien van Lewandowski. Mocht de vleugelaanvaller een snelle overstap maken, kan dit als een voorboden gezien worden voor een snel vertrek van Lewandowski. Omdat Barcelona volgend jaar sowieso een nieuwe aanvaller wil toevoegen aan de selectie, kijkt de club alvast naar andere mogelijkheden. 

Daar is Chelsea-spits Romelu Lukaku volgens Mundo Deportivo als meest waarschijnlijke keuze uitgerold. De Belgische spits keerde aan het begin van dit seizoen voor een megabedrag terug op Stamford Bridge, maar haalt niet het niveau dat de spits bij Internazionale aantikte.

Lukaku is overigens óók kandidaat om Lewandowski op te volgen bij Bayern München. De spits is vijf jaar jonger dan Lewandowski en heeft in Xavi Hernandez een groot fan. Qua transfersom lijkt het overigens wel een probleem te worden, helemaal met oog op de financiële situatie in Catalonië. 

  

Voor wie zou jij gaan?

  • Lewandowski
  • Lukaku
107+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie