‘Botman naar Engeland of Italië’

Foto: ‘Botman naar Engeland of Italië’

Sven Botman lijkt bezig aan zijn laatste maanden bij Lille OSC. De voormalig verdediger van Ajax en sc Heerenveen geeft toe dat het de bedoeling is dat hij een stap gaat maken. De interesse komt vooral uit de Premier League en de Serie A, geeft Botman toe in gesprek met het Algemeen Dagblad. 

Betekent dat ook dat Botman zijn laatste wedstrijd voor Lille heeft gespeeld? “Dat weet ik niet, maar ik denk van wel. Het is de bedoeling dat ik een stap ga maken”, stelt de verdediger. “Er lopen gesprekken nu. Daar ik ga ik allemaal niet op in, maar dat verloopt goed. Ik hoop wel dat de transfer voor het nieuwe seizoen rondkomt. Voor de voorbereiding ook het liefst, ja.”

Sven Botman 

Newcastle United en AC Milan worden genoemd als belangrijkste kandidaten voor de handtekening van Botman. In de winterstop leek Botman al op weg naar Engeland, maar die overgang ging niet door. De interesse is er echter niet minder op geworden. “Die clubs zijn geïnteresseerd, ja. Veel meer kan en wil ik er niet over zeggen”, stelt Botman. 

Wat hij zelf wil? “Een mooie stap maken naar een mooie competitie. Ik heb ook zin in een nieuwe stap. Ik ben me er wel bewust van wat ik wil. Dat is niet per se naar díé club of díé competitie. Je weegt van alles mee en dan moet het totaalplaatje passen bij je. Ik moet er een heel goed gevoel bij hebben.”

Naast speeltijd bij zijn nieuwe club heeft Botman nog een ander doel. “Uiteindelijk hoop ik dat ik ooit vaste waarde mag zijn in de Oranje-selectie. Ik denk niet dat ik nu in de positie ben dat ik per se uitleg nodig heb. Ik moet gewoon laten zien dat ik daar hoor. Ik heb geen haast, maar Oranje is natuurlijk wel een doel.”

TIP: Wedden op interlands van Nederland en Frankrijk doe je natuurlijk bij Circus!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Sven Botman (@svenbotman_)

Wat is de beste optie?

  • Newcastle United
  • AC Milan
26+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie