‘Schreuder al gesproken? Ik heb zijn nummer niet’

Foto: ‘Schreuder al gesproken? Ik heb zijn nummer niet’

Alfred Schreuder is volgend seizoen de trainer bij Ajax, het is nog de vraag of Brian Brobbey daar ook bij zal zijn. Zelf wil hij wel, maar RB Leipzig eist maar liefst veertien à vijftien miljoen euro. Dat terwijl Brobbey in Duitsland maar negen keer in actie was gekomen (nul goals).

Voor Ajax eindigde hij op zeven goals in elf Eredivisie-wedstrijden. “Dat had ik ook wel even nodig. Dit is mijn thuishaven, hier woont mijn familie. En ik speel voor de club waar ik van houd”, vertelt Brobbey aan de NOS. Hij lijkt te erkennen dat hij vorig jaar misschien beter gewoon bij Ajax had kunnen blijven.

“Ik heb al vaker gezegd dat ik hier wil blijven, meer kan ik er niet over zeggen. Ik denk dat de clubs met elkaar aan het praten zijn.” De vraagprijs van Leipzig is echter fors. “Ik weet niet of ik dat waard ben. Dat laat ik aan Ajax over.”

Schreuder

“Of ik Alfred Schreuder al heb gesproken? Nee, ik heb zijn nummer niet.” Zelf was Brobbey vooral druk met het vieren van de landstitel. “Wat het leukste feestje was? Ik denk wel op Curaçao. Een feest met de trainers erbij, dus dat was heel leuk. Wanneer Daley (Blind, red.) me nodig heeft als MC, ben ik ready. Dan zing ik gewoon hard mee en schud ik de mensen wakker.”

TIP: Wedden op voetbalduels? Pak de welkomstbonus van €250 en waag je gok via Circus!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Speelt Brobbey volgend seizoen ook nog bij Ajax?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
56+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie