‘Gigantische Luuk de Jong-verrassing’

Foto: ‘Gigantische Luuk de Jong-verrassing’

PSV hoopt Luuk de Jong deze zomer terug te halen naar het Philips Stadion. De Eindhovenaren hebben zijn komst met rood omcirkeld, maar volgens Spaanse media is een ‘nee’ niet uitgesloten.

PSV heeft op dit moment nog goede hoop. Dat leek ook terecht: FC Barcelona wil hem niet permanent overnemen, zijn contract bij Sevilla loopt nog maar een jaar door en de Oranje-international ziet zelf wel heil in een terugkeer naar Eindhoven. Daar komt nog bij dat PSV een miljoenenbedrag heeft gereserveerd om zijn rentree mogelijk te maken.

Plottwist?

Toch dreigt er slecht nieuws voor PSV. Volgens Spaanse media is het verre van uitgesloten dat Sevilla-coach Julen Lopetegui de spits volgend seizoen weer opneemt in de selectie. De trainer heeft het laatste woord in dit geval en getuige de problemen voorin, deels te wijten aan de blessure van Youssef En-Nesyri, is het naar verluidt een serieuze optie om hem te behouden.

Sevilla lijkt voor volgend seizoen sowieso een spits aan de selectie toe te voegen. Er werd vooralsnog gedacht aan een externe oplossing, maar technisch directeur Monchi en Lopetegui zouden er dus zomaar eens voor kunnen kiezen om hem in Andalusië te houden. De vraag is wel in hoeverre zijn in 2023 aflopende contract daarin nog een rol speelt. Over een jaar zou hij immers transfervrij zijn.

TIP: Wint Nederland van België? Verdrievoudig je inleg bij Circus!

Denk jij dat hij terugkeert bij PSV?

  • Ja
  • Nee
790+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie