Kraay tipt Verheydt: ‘Daar heengaan, zakken vullen’

Foto: Kraay tipt Verheydt: ‘Daar heengaan, zakken vullen’

Niet Thomas Verheydt (ADO) maar Thijs Dallinga (Excelsior) promoveerde gisteravond naar de Eredivisie. Analist Hans Kraay jr. legde de twee spitsen op ESPN eens naast elkaar en deed prognoses over hun transferzomer.

Dallinga eindigde het seizoen met 36 goals in 43 wedstrijden voor de Rotterdammers. “Hij is iemand die met zijn rug naar de goal enorm balvast is, maar ook in de diepte met zijn snelheid aangespeeld kan worden. Hij maakt ‘Roy Makaay-loopjes’. Eerst breed en dan diep lopen. Hij is enorm koel voor de goal en raakt niet gauw nerveus. Een hele complete, veelzijdige spits, die bij alle clubs onder de top-vijf in de Eredivisie zou kunnen spelen.”

‘Lekker naar Midden-Oosten’

Verheydt daarentegen is een stuk minder allround, stelt Kraay. “Hij is een goed aanspeelpunt, zowel door de lucht als over de grond. Het enige nadeel is dat hij geen diepte heeft. Zijn droom om in het ADO-shirt te schitteren is uitgekomen. Ik heb begrepen dat hij voor twee ton opgehaald kan worden of gratis naar het Midden-Oosten kan.”

De analist tipt Verheydt: “Ik zou lekker daarheen gaan en twee jaar mijn zakken gaan vullen. Er zaten scouts vanuit Azië op de tribune. De verdedigers zijn daar gemiddeld 1 meter 58 dus daar kan hij uitgroeien tot ‘de grote man'”, lacht Kraay tot slot.

TIP: Ook in de KKD vind je volgend seizoen weer de beste ADO-odds bij Circus!

Speelt Verheydt volgend seizoen nog bij ADO?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
83+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie